Zakonsko življenje zlatih ribic

Zakonsko življenje zlatih ribic - Guadalupe Nettel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guadalupe Nettel
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Zakonsko življenje zlatih ribic.pdf
ISBN
4154071148511

OPIS

Akvarijskih rib je 'malo morje', še vedno pa so najbolj priljubljene ravno zlate ribice, morda tudi zato, ker pogosto nastopajo v filmih, risankah in v pravljicah izpolnjuje želje. Zanimivo je, da podobno kot v zbirki kratkih zgodb Zakonsko življenje zlatih ribic, Nettlova razumevanje človekovega bivanja na Zemlji opiše skozi razumevanje živalskega sveta. Tako jo mama zaradi slabe drže poimenuje ščurka ali ščurkica; ko se s kom ne zmore poistovetiti, ga imenuje trilobit ... A veliko zlatih ribic nima te sreče.

Harry, možak v krizi srednjih let, se po desetletjih zadovoljnega zakonskega življenja odloči, da bo ubil svojo ženo! In to ne zato, ker bi jo sovražil, temveč zato, ker ji hoče prihraniti trpljenje ob ločitvi Zakonsko življenje zlatih ribic, (Zbirka Stopinje). Ljubljana: Literarno-umetniško društvo Literatura, 2016.

POVEZANE KNJIGE