Strašna šola

Strašna šola - James Patterson, Chris Tebetts | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson, Chris Tebetts
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Strašna šola.pdf
ISBN
3291331033208

OPIS

Božo Pult, junak serije Strašna šola, je pripravljen na zabavno poletje v kampu - dokler ne ugotovi, da je v poletni šoli! In kot da to ni dovolj, se mora spoprijeti še s težavnimi vrstniki. Kljub temu, da se sooča z vprašanji ustrahovanja in medvrstniškega nasilja, najde glavni junak duhovite in sproščujoče rešitve in se pogumno postavi za svoje prijatelje.

Si predstavljate kakšen je bil prvi šolski dan njegove mlajše sestre na isti šoli? Seveda so vsi mislili, da je tudi ona takšna! Med njimi so knjige iz serije Strašna šola, I Funny, Treasure Hunters in romani o Danielu X, pa tudi House of Robots in Public School Superhero. Prodal je tudi več kot 300 milijonih izvodov knjig za odrasle, v katerih nastopajo liki, kot je Alex Cross, in to poleg knjig za mladino, na primer iz serije Maximum Ride. VSŠ Višja strokovna šola .

PREVERI SAM. Srednja šola za strojništvo | Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka. Ravnateljica | Mag.

POVEZANE KNJIGE