Sadovi ljubezni

Sadovi ljubezni - Mati Terezija | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mati Terezija
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Sadovi ljubezni.pdf
ISBN
8621681348555

OPIS

Misli za vsak dan v cerkvenem letu V knjigi Sadovi ljubezni so zbrane misli svete matere Terezije. Ob njihovem prebiranju in premišljevanju si smemo predstavljati, da osebno poslušamo mater Terezijo. Njene besede bodo v nas prebudile hrepenenje po srečanju s »tistim kruhom, ki išče lakoto« in jo poteši. Pogumno bomo krenili na pot navznoter in zaupno in hvaležno zajemali iz neusahljivega studenca.

V skledi neizmerni raste šopek sončnic, ker te ljubim. Amor ohranja in oživlja srčno misel nate.

Bi lahko našla nekoga, da bi ga povabila vanje? "Ljudem manjka nekaj, kar se ne da kupiti za denar: ljubezen, veselje, mir, sadovi Duha. Kdor ne občuti ljubezni, dor ne pozna veselja in ne najde miru, nima pravega življenja." Phil Bosmans "Človek občuduje svet skozi tisto, kar ljubi." Alphonse de Lamartine "Ljubezen ne bi smela imeti veze z izpolnjenostjo." Sheryl Crow Sadovi so, čeprav včasih nevidni.

POVEZANE KNJIGE