Rokovnik V ritmu narave 2017

Rokovnik V ritmu narave 2017 - Barbara Lipovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Lipovšek
DIMENZIJA
9,94 MB
IME DATOTEKE
Rokovnik V ritmu narave 2017.pdf
ISBN
9340647196188

OPIS

Načrtujte svoje leto v ritmu narave – s spodbudnimi mislimi avtorjev, kot so Osho, Louise Hay, Jessica Ortner, Esther in Jerry Hicks idr. V rokovniku so označeni prazniki, dela prosti dnevi in svetovni dnevi, lunine mene, sončevi obrati, mrki in drugi pomembnejši zvezdoslovni dogodki, dodane pa so tudi prazne strani za zapiske po vaši želji.

Naj vas rokovnik, ki je pred vami, spominja na to. Občutite svoj ritem in mu sledite. Rokovnik V ritmu narave za leto 2021 je izdelan s posebno namero, ki jo krepi tudi zlati kozmogram Unescovega umetnika za mir Marka Pogačnika.

7,70 ... Načrtujte svoje leto v ritmu narave - s spodbudnimi mislimi avtorjev, kot so Osho, Louise Hay, Jessica Ortner, Esther in Jerry Hicks idr. V rokovniku so označeni prazniki, dela prosti dnevi in svetovni dnevi, lunine mene, sončevi obrati, mrki in drugi pomembnejši zvezdoslovni dogodki, dodane pa so tudi prazne strani za zapiske po vaši želji. Naj vas rokovnik, ki je pred vami, spominja na to.

POVEZANE KNJIGE