Kuhajmo brez sladkorja

Kuhajmo brez sladkorja Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo brez sladkorja.pdf
ISBN
7621006620533

OPIS

Kuhinja brez sladkorja je dokaz, da zmanjševanje ali prenehanje uporabe sladkorja ne potrebuje posebnega vsakodnevnega truda. Ob receptih, ki so polni beljakovin, polnovrednih živil in koristnih maščob, boste kaj kmalu spoznali, da jedi brez sladkorja niso le del zdrave strategije, ampak imajo potencial polnega okusa in zadovoljstva.

Priprava je preprosta, zadovoljile pa bodo še tako velike sladkosnede. Sestavine: 2 žlici fino mlete kokosove moke 2 žlici navadne kokosove moke 2 žlici Maxx Desserta z okusom panakote 50 g kokosovega masla malo mleka 1‒2 žlički naravnega sladila Sukrin temna čokolada. Knjiga - Kuhajmo brez glutena.

Kuhaš jo kar dolgo, sama pa malo goljufam in po kakšni uri kuhanja dodam želin, ki ga zmešam z žlico sladkorja. Dieto brez sladkorja je osnoval Leighton Steward, avtor knjige Proč s sladkorjem.Pri sestavi diete se je oprl na teorijo, ki pravi, da preveč sladkorja pripelje do zvišanja ravni inzulina in s tem do zvišanja ravni sladkorja v krvi, ta pa je pogosto vzrok za kopičenje kilogramov. Zaenkrat sem shujšala pb. 3 kg, brez sladkorja pa sem kak mesec.

POVEZANE KNJIGE