Kuhajmo brez sladkorja

Kuhajmo brez sladkorja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo brez sladkorja.pdf
ISBN
5924388038536

OPIS

Kuhinja brez sladkorja je dokaz, da zmanjševanje ali prenehanje uporabe sladkorja ne potrebuje posebnega vsakodnevnega truda. Ob receptih, ki so polni beljakovin, polnovrednih živil in koristnih maščob, boste kaj kmalu spoznali, da jedi brez sladkorja niso le del zdrave strategije, ampak imajo potencial polnega okusa in zadovoljstva.

Pradomovina sladkorja je verjetno Indija, to potrjuje izvor imena sladkorja - sakara, ki izvira iz Sanskrta.Zahod se je prvič srečal s sladkorjem v antičnem času, ko so ga Grki in Rimljani uvažali iz Daljnega vzhoda kot izredno dragoceno blago, ki so ga uporabljali tudi v zdravilstvu.V srednjem veku je Evropa »pozabila« na sladkor in šele prve križarske vojne so v ... Poleg tega so brez glutena in le minimalno vplivajo na poskoke krvnega sladkorja. Veliko idej za pripravo takšnih sladic najdete na facebook strani Stašina fit kuhinja.

Vrsta gradiva - navodila ; neleposlovje za odrasle Izdaja - 1. izd.

POVEZANE KNJIGE