Hiša

Hiša - Ivana Djilas | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivana Djilas
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Hiša.pdf
ISBN
6266114111324

OPIS

Pred nami je lepa hiša z belimi polkni, keramičnim petelinom na strehi in češnjo na vrhu. Ampak družina si te hiše zaradi kredita in nerednih prihodkov ne more več privoščiti. Treba jo bo prodati in se evakuirati, preden bo prepozno. Junakinja, ki vzame stvari v svoje roke, kaj hitro spozna, da to ne bo šlo zlahka, da se je naš svet zataknil. Sploh lahko izstopimo iz začaranega kroga, v katerem smo se znašli?Ivana Djilas je gledališka režiserka za odrasle in otroke, pa tudi publicistka, ki piše o enakih možnostih in sprejemanju drugačnosti. Je priseljenka, ki od leta 1999 živi v Sloveniji. Umetnica. Ženska s kariero. Prekarna delavka. Še vedno prvič poročena. Mama posvojenega otroka in otroka s posebnimi potrebami. Je lastnica hiša, kredita in magisterija. Je tudi glasna, ima 40 let in nekaj odvečnih kilogramov. Roman Hiša je njen pisateljski prvenec.

Parmova ulica 53 1000 Ljubljana Slovenija Matična št.: 6826369000 2 februarja, 2021 by Hiša Mandrova Zadnji teden januarja je bil zimski, snežen in mrzel. Pokrajino je zajel prečudovit hladnejši občutek, ki je v marsikateri krošnji odseval sladkorčke zamrznjenih kristalov. Hiša vizij - Najem pohištva, osvetlitve in ozvočenja za vsako priložnost.

Redkokje jedi in stvari, ki jim tradicija daje navdih, tako izvirno dopolnjuje sodobni navdih. V Hiši Raduha boste našli preplet hrane, arhitekture, narave in tradicije. Hiša samostojna Južna Primorska, Sežana , Cena: 188.000,00 € opis Samostojna hiša, ki v naravi predstavlja dvostanovanjsko hišo in po podatkih GURS-a meri 137,30 m2, ter zemljiščem 482 m2.

POVEZANE KNJIGE