Dejstva življenja

Dejstva življenja - Susan Meredith | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Meredith
DIMENZIJA
4,61 MB
IME DATOTEKE
Dejstva življenja.pdf
ISBN
2400244042510

OPIS

Kaj se dogaja z mano? Zakaj se moje telo spreminja? Zakaj se počutim drugače?Ta razširjena in osvežena izdaja nagrajene knjige Odraščanje vsakomur, ki prestaja adolescenco, nudi jasne in pomirjujoče odgovore na ta vprašanja.Knjiga na dostopen način opisuje, kaj natančno se med puberteto dogaja v telesu. Jasno je pojasnjena vloga hormonov, v knjigi so informativna poglavja o spolnosti, kontracepciji, spolno prenosljivih okužbah in drogah pa tudi veliko nasvetov o zdravi prehrani, telovadbi in higieni.Knjigi Odraščanje vedno znova uspe občutljive teme obravnavati brez zadreg … Besedilo je razumno neposredno … Pri vsem, o čemer govori, knjiga informira, lajša strahove in en spol o drugem podrobno pouči.Times Educational Suplement… neposredne in skrbne informacije.Just Seventeen… iskrena dejstva o vsem, kar moraš vedeti o odraščanju.My Guy… izvrstna. Podaja neverjetno količino informacij na jasen in informativen način …Inform

Odraščanje ne pomeni samo telesne rasti v višino, pač pa se v najstniškem obdobju iz žlez sproščajo tudi različni hormoni, spreminja se glas, oblika telesa, še posebej obraza, na različnih delih telesa začnejo izraščati dlake, spreminja se velikost in oblika dekliš kih prsi, pojavi se prva menstruacija, pa prve fantovske erekcije in še marsikaj. Resveratrol: ključna dejstva. 5 min branje 4.070 branj.

februarja, praznujemo slovenski kulturni praznik, ki je posvečen največjemu slovenskemu pesniku vseh časov - Francetu Prešernu (3. december 1800 - 8.

POVEZANE KNJIGE