Bi rada zanetila škandal?

Bi rada zanetila škandal? - Tessa Dare | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Dare
DIMENZIJA
6,88 MB
IME DATOTEKE
Bi rada zanetila škandal?.pdf
ISBN
8867882790325

OPIS

Na večer plesa v dvorcu Parkhurst je nekdo imel v knjižnici strasten domenek.Je bil lord Canby s služkinjo na zofi? Ali pa si je lahkoživec privoščil gospodično Fairchild ob steni? Morda pa je bil kriv butler.Charlotte Highwood ve samo to, da ni bila ona. Toda hitro začnejo krožiti govorice o nasprotnem. Če ne bo odkrila, kdo sta bila ljubimca, se bo morala poročiti s Piersom Brandonom, markizom Granvillskim, najbolj mrzlim, najbolj domišljavo čednim gospodom, ki ga je morala kdaj na svojo smolo objeti. Vzvišenemu plemiču se namreč niti sanja ne, kaj so čustva.Toda ko se lotita iskanja skrivnostnih ljubimcev, Piers razkrije tudi nekaj svojih skrivnosti. Zelo spodobni in olikani markiz zna vlomiti ključavnico, se pretepati, jo nagajivo dražiti ... in ji zmehčati kolena z enim samim poljubom. Edino, kar varuje še bolj neusmiljeno kot Charlotte, je resnica o temni preteklosti.Njuna strast je silna. Nevarnost je resnična. Charlotte je kmalu razdvojena. Bo tvegala vse, da bo dokazala nedolžnost? Ali pa se bo predala moškemu, ki je prisegel, da ne bo nikoli ljubil?

izd. - Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU).

Navihana Charlotte, ki so jo v preteklosti zaradi prizadevanj njene mame obtožili, da bi rada za vsako ceno ujela moža, si v resnici nikakor ne želi zakona z na videz hladnim človekom, še posebej ne prisilnega, zato se nameni, da odkrije pravega krivca za kočljivo situacijo. Piersa, ki v resnici ... Bi rada zanetila škandal? Dare, Tessa.

POVEZANE KNJIGE