Ženičke in strički za daljnimi grički

Ženičke in strički za daljnimi grički - Nina Jelen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Jelen
DIMENZIJA
3,70 MB
IME DATOTEKE
Ženičke in strički za daljnimi grički.pdf
ISBN
6373767238291

OPIS

Nujno branje za nadobudneže (in njihove starše, stare starše, učitelje, vzgojitelje), ki začenjajo uporabljati računalnik, tablico, telefon in se pri tem srečajo s spletom. Za daljnimi grički v prelepi vasički živeli so ljubke ženičke in strički. Nina Jelen je tista inovativna, luštna in zabavna učiteljica, ki jo obožujejo učenci in njihovi starši. Skovala je rime za zgodbo o sicer prijaznih bitjih dobrega srca in pridnih rok, od katerih pa ima vsak kakšno smešno navado – vrtanje po ušesih, prdenje, trapasto krohotanje, spotikanje ob lastne noge … Nekdo od njih pa te posnetke objavi na spletu. In kar se enkrat pojavi na spletu, ostane tam (O, groza!) za vedno. Besedilo dopolnjujejo čudovite ilustracije akademske slikarke Daše Simčič.

jelen zaloŽba ocean 2017 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Knjiga Ženičke in strički za daljnimi grički (avtorica: Nina Jelen) Na zabaven način jim predstavim knjigo Ženičke in strički za daljnimi grički. Povem, da so liki moji prijatelji, vendar danes niso mogli priti z mano.

Med predstavitvijo učence oblečem v like iz knjige in si ob knjigi izmišljujem še zgodbice iz ozadja (kako je Pepe ... Moje želje; Moj račun; Košarica; Na blagajno; Odjava; Antikvariat. Leposlovje.

POVEZANE KNJIGE