Preprosto risanje po korakih

Preprosto risanje po korakih - Kasia Dudziuk | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kasia Dudziuk
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
Preprosto risanje po korakih.pdf
ISBN
5231370429700

OPIS

V le nekaj preprostih korakih lahko narišeš veliko čudovitih reči! S to sijajno knjigo se lahko naučiš ustvariti prekrasne risbe iz najosnovnejših in najpreprostejših oblik.V knjigi imaš tudi veliko prostora, kamor lahko rišeš, in prelepa ozadja, ki jih lahko dopolniš. Risanje še nikoli ni bilo tako preprosto in zabavno! VSEBINA: - Živali v divjini - Vozila - Na kmetiji - Dežela pravljic - Ljubljenčki - V morju - Dinozavri - Vesolje

Dodaj v košarico Umor v Oxfordskem kanalu. 14,65 € ... Priročnik, s pomočjo katerega se bodo otroci ob pomoči odraslih naučili risati živali po korakih.

Preprosto začnite z osnovnimi oblikami in sledite ilustriranim primerom pa boste ustvarili svoje lastne osupljive mojstrovine, kot bi mignil! ... Ste vedeli, da lahko ribe živijo od nekaj tednov pa vse do sto let. Tokrat pa bomo narisali preprosto ribico.

POVEZANE KNJIGE