Prehod v novo dobo

Prehod v novo dobo - Minka Gantar, Katarina Vidmar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Minka Gantar, Katarina Vidmar
DIMENZIJA
10,17 MB
IME DATOTEKE
Prehod v novo dobo.pdf
ISBN
1728111343073

OPIS

Te karte niso preroške, pač pa so namenjene za vsakodnevno uporabo, da boste lažje vzdrževali vibracijo ljubezni. Strah je vsepovsod okrog nas in ko se okužimo s to energijo, lahko tema vstopa v našo zavest. Postanite glasniki miru, ljubezni in harmonije za sebe, za svojo družino, za svoje sodelavce, prijatelje, skupnost, narod, za vse človeštvo ter za cel svet. Vsak izmed nas dela najbolje, kar zmore. Blagoslavljajte ljudi. Pozdravljajte in prepoznavajte v ljudeh božanskost. Ne sodite. Delajte pa na sebi. Kamor gre misel, tja gre energija V sebi imate moč, da spremenite svoje življenje!

Novo iskanje Zgodovina pri iskanju. Rezultati zadnjega iskanja Zgodovina iskanj E-viri/Katalogi.

Blagoslavljajte ljudi. Draga Minka, karte Prehod v novo dobo so, kakor je tvoj svet, tvoje življenje in tvoja dobrota, ki jo tako srčno razdajaš. Je tako - našel sem svoj novi mali svet, ki mi sproti z ljubeznijo govori, kaj naj naredim ali česa ne smem dopuščati.

POVEZANE KNJIGE