Popolni vodnik po svetu živali

Popolni vodnik po svetu živali - Barbara Toft | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Toft
DIMENZIJA
9,35 MB
IME DATOTEKE
Popolni vodnik po svetu živali.pdf
ISBN
3934914482649

OPIS

Katera žival ima tako močne čeljusti, da lahko tre kosti?Katera vrsta redkega tigra ima modre oči?V knjigi so opisane navade in življenjska okolja najosupljivejših živali sveta, vse od nežnih goril do strašnih tigrov.

Namibija in Bocvana sta zagotovo dve destinaciji v Afriki, ki se morata znajti na seznamu vsakega popotnika.17-dnevno potovanje z najetim mini kamperjem sva začela v glavnem mestu Namibije, nato pa naju je 5.000 kilometerska pot vodila skozi najstarejšo puščavo na svetu, divje osamelce, množice živali v nacionalnih parkih Etosha in Chobe. Artikel Vstopite v magični svet gozda z avtorjem uspešnice Skrivno življenje drevesVodnik ki se prilega večjemu hlačnemu žepu Vzemite ga s seboj naravo in opazujte kaj nam pripovedujejo drevesa žužki živali Od najmanjših žužkov do volkov mogočnih večstoletnih dreves Bi radi izvedeli dogaja pod gladko bukvino skorjo koliko vrstam metuljev je vrba zatočišče pomeni če gozdu ... V njej je iskal rastline in druge snovi, včasih tudi živali, iz katerih si je naredil pripravke in jih užival, iskal pa je tudi naravne vire, zdravilne kraje, energijske točke, vrelce in območja, kjer je lahko lajšal svoje tegobe in bolezni. Vodnik po zdravilnih energijah Slovenije nikakor ni priročnik, ki bo odprl pot do vašega zdravja. Nekatere živali delujejo kot dobro naoljen stroj za ubijanje.

V knjigi so opisane navade in življenjska okolja najosupljivejših živali sveta, vse od nežnih goril do strašnih tigrov. Popolni vodnik po svetu žival,144 strani,dimenzija; 24 x 30 cm,trda vezava. Katera žival ima tako močne čeljusti, da lahko tre kosti? Otroški vodnik, ki bralcu predstavi najzanimivejše, najosupljivejše živali, ki živijo na zemlji. Načela zasebnosti na mimovrste.com.

POVEZANE KNJIGE