Poljub za piko na i

Poljub za piko na i - Susan Mallery | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
9,86 MB
IME DATOTEKE
Poljub za piko na i.pdf
ISBN
9675001474996

OPIS

V Fool\'s Goldu se oglašajo poročni zvonovi, vendar ne za Nevado Hendrix. Njeni sestri sta zaročeni in celo njena mama ima pestrejše ljubezensko življenje od nje. Odločena, da je čas za nov začetek, se prijavi na razpis za svojo sanjsko službo in nato ugotovi, da je njen novi šef pravzaprav njena prva ljubezen. Morda bi še lahko spregledala dejstvo, da sta se že videla gola, nikoli pa ne bo mogla pozabiti, kako ji je strl srce.Tucker Janack privoli v Nevadino pravilo, da bo med njima vladal le poslovni odnos. Konec koncev je ljubezen past, ki se ji gradbeniški milijonar že vse življenje izmika. Toda ko se njun dober poslovni odnos razvije v toliko več, prekršita vsa pravila. Bo kdo od njiju pripravljen znova poskusiti ali jima bo preteklost stala na poti?

Siol.net; 117d »Nogomet del procesa normalizacije življenja po 2. svetovni vojni in tudi zdaj« Delo; 117d Vodilni Bayern v Berlinu spet pobegnil konkurenci Siol.net; 118d #foto Haaland prvi strelec bundeslige po korona premoru, Kampl ... Dominic West in Catherine FitzGerald sta govorice o domnevnem razhodu zanikala s poljubom.

190d Vrnitev bundeslige velja za nogometno uspešnico, prvih osem tekem 26. kola pa je navdušilo navijače pred TV zasloni, četudi so igrali tekme brez navzočih gledalcev na štadionu.

POVEZANE KNJIGE