Miro in Mara v živalskem vrtu

Miro in Mara v živalskem vrtu - Davor Šunk | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Davor Šunk
DIMENZIJA
8,89 MB
IME DATOTEKE
Miro in Mara v živalskem vrtu.pdf
ISBN
7728668191504

OPIS

Raziskovalci ocenjujejo, da jih je v naravi ostalo le še okoli 30.000, zato je takojšnje ukrepanje ključnega pomena. Fotografije - Ljubljana - Živalski vrt (Zoo) - Živalski vrt Ljubljana je bil ustanovljen v letu 1949. Prve kletke za živali so bile nameščene v samem središču Ljubljane, dokler se ni leta 1951 preselil na sedanje območje.

Znan je tudi kot patagonski morski prašiček ali patagonski zajec. To rastlinojedo, nekoliko zajcu podobno žival, najdemo v odprtih in polodprtih habitatih v Argentini, vključno z velikimi deli Patagonije.Je monogamen, vendar se pogosto razmnožuje v labirintu rovov ... Kadarkoli lahko zahtevate: odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu (po odjavi naših sporočil ne boste več prejemali, vaše podatke pa bomo izbrisali eno leto po odjavi), popravek svojih osebnih podatkov (s posredovanjem pisne zahteve na naslov [email protected]), trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas (s ... V ljubljanskem živalskem vrtu te dni obeležujejo mednarodni dan levov.

POVEZANE KNJIGE