Grozovita hiša

Grozovita hiša - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
3,6 MB
IME DATOTEKE
Grozovita hiša.pdf
ISBN
3040278151199

OPIS

Brina in prijatelji ustanovijo tajni detektivski klub. Samo eno težavo imajo – nikjer ni nobene uganke, da bi jo razvozlali! Potem pa se Brina spomni na srhljivo hišo na koncu ulice. Od nekdaj jo je že zanimalo, kdo tam prebiva – čarovnica ali duhovi? Detektivski klub bo že izvrtal!

Montažne hiše in brunarice, ki vam jih predstavljamo na spletni strani, so zgolj nekatere od že realiziranih projektov. V podjetju Javušnik vam omogočamo, da ... Hiša se nahaja le 5 min vožnje od kraja Slovenj Gradec, kljub temu pa je popolnoma na samem v naravi, brez sosedov.

julija dalje. Mojstra napetosti Wes Craven (A Nightmare on Elm Street, trilogija Scream) in Sean Cunningham (Friday the 13th, House) se vračata h kultnemu filmu, ki je proslavil Cravena kot režiserja in postal zgled za številne grozljivke, ki so sledile. HRVAŠKA, ROGOZNICA, Luksuzna vila s 5 sobami, cca.

POVEZANE KNJIGE