Bodi moja

Bodi moja - Jennifer L. Armentrout | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
4,97 MB
IME DATOTEKE
Bodi moja.pdf
ISBN
2517911272934

OPIS

Teresa Hamilton ima za sabo težko leto: zaradi poškodbe kolena je morala za nekaj časa opustiti sanje o plesni karieri in se vpisati na kolidž. Poleg tega je zagledana v bratovega najboljšega prijatelja, ki z njo ni govoril že od usodnega večera, ko sta se poljubila. Tega poljuba nikakor ne more pozabiti, ker je bil tako zelo poseben, neverjeten, tak, ki ti spremeni življenje.Ko z Jasom vpišeta isto predavanje, preživljata skupaj vedno več časa in vse težje skrivata naklonjenost. Toda nad njima visi skrivnost in nato udari še tragedija v kampusu. Odločiti se morata, kaj sta pripravljena tvegati za ljubezen, zavesta pa se tudi, kaj bosta izgubila, če ne bosta tvegala ničesar …

Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Kanal ob Soči! Bodi moja. Lahko bi me ljubila nežno in počasi, ali pa bi te fukal kot zajko,mokro in cvilečo, lahko me zvežeš in udariš z bičem,napičiš s petkami in s pičko pofukaš v usta, ali pa se zviješ ob meni in pustiš,da se ustnicami in prsti povsem narahlo sprehajam po tebi, lahko mi na tiča scediš tuje seme in se natakneš na trdo ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Bodi moja Bodi moja Jennifer L.

Videospot so posneli v razpadajočem hotelu Bellevue v Ljubljani, ki propada že nekaj deset let. Na motorju v paru: Bodi moja sopotnica! Škoda je, da bi se motorist po tej naši lepi deželi vozil sam. Čeprav je motocikel namenjen užitkarjenju v lepem vremenu, spoznavanju novih krajev in tudi ljudi, se nenavadno veliko motoristov vozi samih. Bodi TI - Maja Tratnik, Kranj.

POVEZANE KNJIGE