Ženska v kabini številka 10

Ženska v kabini številka 10 - Ruth Ware | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth Ware
DIMENZIJA
9,23 MB
IME DATOTEKE
Ženska v kabini številka 10.pdf
ISBN
8658013083054

OPIS

To bi moral biti popoln dopust. Severni sij. Razkošno križarjenje za predstavnike medijev na butični ladji. Priložnost, da si popotna novinarka Lo Blacklock opomore po travmatičnem vlomu, ki jo je prignal na rob, in premisli, kaj si želi od svoje zveze. Le da stvari ne gredo po načrtu. Ponoči Lo zbudi krik, zato pohiti k oknu in skozenj opazi truplo, ki so ga vrgli čez krov iz sosednje kabine. Toda posadka nima podatkov, da bi kdo bival v tisti kabini, in nihče od potnikov ne manjka.Izčrpana, čustvena in vedno bolj obupana Lo se mora soočiti z dejstvom, da je morda naredila hudo napako. Ali pa je skupaj z morilcem ujeta na krovu – in hkrati edina priča ...

Ženska jakna je vodoodporna: 10 000 mm/5 000/m2/24ur. Čudovita jakna ima pomembne šive lepljene.

O tej knjigi na forumu. Prodam/Kupim knjige Prodam knjige (kriminalke, ljubezenske)-v slovenščini, angleščini in nemščini miar23.

POVEZANE KNJIGE