Osnove bas kitare

Osnove bas kitare - Tadej Kampl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Kampl
DIMENZIJA
12,4 MB
IME DATOTEKE
Osnove bas kitare.pdf
ISBN
8040252177851

OPIS

Avtor se je v svet igranja bas kitare in kontrabasa podal sam, brez učitelja, ki bi ga na poti usmerjal. Zato je na svoji poti v svojih rokah velikokrat držal različne knjige o igranju električnega basa. Avtor je vsem študentom kontrabasa in električnega basa želel olajšati veliko časa in iskanja ter je vso snov, ki se je njemu na njegovi poti zdela ključna, zbral v pričujoči knjigi.Knjiga je namenjena predvsem električnim basistom in kontrabasistom, ki želijo:-izboljšati orientacijo po ubiralki instrumenta-izboljšati svoj ritem in poznavanje harmonije-obogatiti svoj posluh z osnovnimi barvami-obogatiti svoj posluh z barvami modalnih lestvic-pridobiti boljše razumevanje glasbenih stilovVeč na: http://artomatik.org/trgovina/osnove-bas-kitare-tadej-kampl/#sthash.dgaYoRMq.dpuf

aprila, je založba Artomatik v Muzikafeju predstavila izid učbenika z naslovom Osnove bas kitare avtorja Tadeja Kampla. Kot je povedal avtor, je bila knjiga napisana predvsem za basiste in kontrabasiste, ki si želijo izboljšati spoznavanje vratu instrumenta, izboljšati ritem in poznavanje harmonije, izboljšati uho z osnovnimi barvami (kot so dur, mol, dominanta ... Read more about Osnove bas kitare dr.

daljšo menzuro in debelejše strune.Tudi uglasitev je podobna : E, A, D in G so strune od najdebelejše proti najtanjši. Strune električnega basa so uglašene oktavo nižje od standardne kitare in sicer E=42 Hz, zanimivo je da se v notnem zapisu zapisuje oktavo višje kot ... OSNOVE BAS KITARE Tadej Kampl.

POVEZANE KNJIGE