Neustavljivi detektivi

Neustavljivi detektivi - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
8,83 MB
IME DATOTEKE
Neustavljivi detektivi.pdf
ISBN
7447978097029

OPIS

Brina in Jan na stopnički pred vhodom v Brinino hišo nekega dne najdeta skrivno sporočilo. In vse kaže, da je napisano v šifrah! Kot naročeno, da končno preizkusita svoje detektivske sposobnosti.

Preden najamete detektiva, se prepričajte, ali je resnično detektiv, torej član Detektivske zbornice Republike Slovenije. Seznam literarnih detektivov našteva literarne like detektivskih zgodb v literaturi, televizijskih serijah, radijskih igrah in filmih. Detektiv je preiskovalec kriminalnih dejanj, lahko je član, sodelavec policijske agencije ali pa privatni preiskovalec. Pri odkrivanju kriminalnih dejanj uporablja logiko, dedukcijo in intuicijo.Pri reševanju zapletenih primerov mora uporabljati tudi različne strokovnjake s področja forenzike.Pri svojem delu mora biti tudi pripravljen na uporabo prijemov in sredstev, ki jih sicer uporablja ... državljanstvo Republike Slovenije ali države članice Evropske unije, Evropskega gospodarskega prostora ali Švicarske konfederacije, opravljena najmanj izobrazba, pridobljena po visokošolskem strokovnem programu prve stopnje, ali enakovredna izobrazba v tujini, priznana v skladu z zakonom, ki ureja priznavanje in vrednotenje izobraževanja. Detektivi, ki imajo izdano licenco po Zakonu o detektivski dejavnosti (Uradni list RS, št.

- 2016 Število izposoj: 945 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Sem licencirani detektiv Aljaž Jurejevčič , kateri svoje poslanstvo vidim v nudenju detektivskih storitev, kot so sledenje, opazovanje, preiskava, nezvestoba, vročanje, pridobivanje dokaznega gradiva,ugotavljanje disciplinske kršitve, ... Ko gre za pridobivanje dokazov, za naju ni meja, pravita zasebna detektiva, ki polovico svojega časa posvetita odkrivanju partnerske nezvestobe. V kar 90 odstotkih primerov ju najamejo ženske, ki sumijo, da jih partner vara.

POVEZANE KNJIGE