Neustavljivi detektivi

Neustavljivi detektivi - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
3,88 MB
IME DATOTEKE
Neustavljivi detektivi.pdf
ISBN
1640286502448

OPIS

Brina in Jan na stopnički pred vhodom v Brinino hišo nekega dne najdeta skrivno sporočilo. In vse kaže, da je napisano v šifrah! Kot naročeno, da končno preizkusita svoje detektivske sposobnosti.

In vse kaže, da je napisano v šifrah! Kot naročeno, da končno preizkusita svoje detektivske sposobnosti. Detektiv med drugim zaradi varnostnih razlogov tudi rokuje z varnostnim orožjem. V praksi se novi detektivi na nalogah pridružijo detektivom z iskušnjami od katerih se skozi čas po pridobitvi več izkušenj odcepijo in odidejo na delo kot privatni detektivi. S čim vse se ukvarjajo detektivi? Če bi nas zanimalo, kaj vse vsebuje njihovo delo, je najbolje, da se odpravimo na splet in začnemo z raziskovanjem.

V spletni brskalnik lahko vtipkamo delo detektiva. Na ta način bomo lahko prišli na primerno spletno stran, kjer si bomo lahko prebrali vse o tem, kaj mora početi preiskovalec pri svojem delu. Kaj detektivi (NE) počnemo 04.01.2017 - avtor: detektiv Žiga Primc Pri povpraševanju glede detektivskih storitev smo že večkrat naleteli na zanimive predloge, ki so se dotikali našega delovnega področja.

POVEZANE KNJIGE