Moja priprava na veliko noč

Moja priprava na veliko noč - Noélie Viallet | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Noélie Viallet
DIMENZIJA
5,46 MB
IME DATOTEKE
Moja priprava na veliko noč.pdf
ISBN
9631356892757

OPIS

Priprava najmlajših na veliko noč!Delovni zvezek vabi otroka k aktivni pripravi na praznik velike noči. Besedila z vrzelmi bo dopolnjeval z nalepkami, sličice bo bodisi ustvaril s povezovanjem od pike do pike bodisi jih narisal, pobarval, iskal razlikemed njimi itn. Ob vsem tem bo doživeto spoznaval velikonočno zgodbo.Večina otrok ve, da za veliko noč barvamo pirhe. Kakšni so še drugi običaji in od kod izvirajo, bodo na igriv način izvedeli ob izpolnjevanju delovnega zvezka Moja priprava na veliko noč. Ta jih vodi tudi skozi Jezusovo zgodbo velikonočnega tridnevja, osrednje skrivnosti naše vere. In, kdo ve, morda bodo mali ustvarjalci tokrat poskrbeli za posebej lepo okrašeno žegnanjsko mizo …

0 "Le v nebesih smo prav doma!" (bl. Anton Martin Slomšek) 3.

Šunko premažemo z gorčico, obdamo z vzhajanim testom in premažemo z razžvrkljanim jajcem. Cvetna nedelja kot neposredna priprava na veliko noč. 14.

POVEZANE KNJIGE