Ločitev

Ločitev - Damjana Dodič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Dodič
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Ločitev.pdf
ISBN
5676201073990

OPIS

Vodnik je namenjen: - vsem, ki se ločujete ali ste se že ločili; - staršem, ki želite ob ločitvi biti v oporo svojim otrokom; - prijateljem, sorodnikom in vsem, ki ste nehote vpleteni v ta proces. S pomočjo vodnika boste lahko odkrili: - kateri vidik ločitve vam povzroča največ težav; - v kateri fazi odzivanja na ločitev ste; - kaj vse skrbi partnerja v ločitvenem procesu; - kako opraviti z jezo in s čustvi, ki zameglijo razum; - komu in kakšnim mislim morate ob ločitvi posvetiti največ časa; - kako ločitev sprejemajo otroci; - kako otrokom konkretno povemo za ločitev; - zakaj ne sprašuejmo otrok, pri kom bi radi živeli ..

Ločitev ali razveza zakonske zveze po mnenju strokovnjakov sodi med najbolj stresne dogodke v življenju. Družina, ki je del celote, večini predstavlja bistvo, temelj in prioriteto osebnih vrednot v življenju. Sporazumna ločitev ali ločitev s tožbo? Če je razveza sporazumna, se zakonca obrneta na notarja, ki pripravi predlog sporazuma v obliki izvršljivega notarskega zapisa.

s tem, da so bile vmes sodne počitnice. Na vrsto sva na sodišču prišla septembra.

POVEZANE KNJIGE