Ljubosumje na novorojenčka

Ljubosumje na novorojenčka - Damjana Dodič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Dodič
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
Ljubosumje na novorojenčka.pdf
ISBN
1627342372236

OPIS

Vodnik je namenjen: - staršem, ki pričakujete novorojenčka in želite njegovega sorojenca/ko pripraviti na prihod novega družinskega člana v želji, da se ljubosumje ne bi pojavilo; - staršem, ki želite razumeti in biti v oporo svojim otrokom ob ljubosumju na novorojenčka. S pomočjo vodnika boste lahko odkrili: - kakšni so lahko odzivi otroka na novorojenčka (pootročenje, jeza, agresija, zbeganost ...); - 19 nasvetov za pomoč otroku pred rojstvom, v porodnišnici in po rojstvu novorojenčka, da doljubosumja ne bi prišlo; - odgovore na otrokova vprašanja o novorojenčku, ko je še v maternici (Kako dojenček pride v mamin trebuh?, Ali dojenček v maminem trebuhu kaj jé? …); - katerim napakam se je treba izogniti, da do ljubosumja ne bi prišlo; - kako se spopasti z ljubosumjem hišnega ljubljenčka na novorojenčka.

: Hišni ljubljenčki. Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Najprej sta mislila, da so v njej pasji ali mačji mladički, ko pa sta pogledala vanjo, sta otrpnila.

S pomočjo vodnika boste lahko odkrili: Nekateri otroci se odzovejo z izrazito skrbnostjo okoli novorojenčka, druge spet muči ljubosumje in težko sprejmejo novega člana … Kakor koli, bodite potrpežljivi. Otroku že v nosečnosti povejte, da se bo družina povečala.

POVEZANE KNJIGE