Krvavo oko

Krvavo oko - Giles Kristian | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giles Kristian
DIMENZIJA
3,96 MB
IME DATOTEKE
Krvavo oko.pdf
ISBN
4803425014027

OPIS

Prvi del nepozabne vikinške trilogije KrokarOsric je dve leti živel umirjeno življenje v obmorski naselbini, čeprav so se ga sovaščani bali in izogibali zaradi skrivnostne preteklosti in krvavordečega očesa. Nato pa so njegovo vas oplenili možje z druge strani morja, neizprosni bojevniki, ki so nenavadnega mladega fanta vzeli s seboj.Osric zaživi življenje severnjakov in prevzame njihovo željo po dogodivščinah. Pri tem se izkaže njegova prirojena nadarjenost za bojevanje in fant stke močno vez s poglavarjem Sigurdom Srečnim. Ta ga preimenuje v Krokarja.Svet severnjakov pa je krut svet, v katerem se zvestoba pogosto poplača s krvjo, in da bi preživel, mora mladenič postati morilec. Zdi se, da je pot, ki jo je izbral Krokar, še kako nevarna … polna krvavih bitk, neizprosnih bojevnikov, veličastnih bogov, pa tudi ponosa, slave, bratstva in ljubezni.

Krvavé oko je však příznakem vždy něčeho nepřirozeného a nefyziologického. Takové krvavé oko může způsobeno různými obtížemi.

Brigita Drnovšek Olup, dr. med. Vezani pojmovi: krvave oči, crvene oci, crvenilo oka, krvavo oko, crvenilo očiju, upala oka, crvene beonjace, crvenilo u oku, Crvenilo u ocima, krvave oči uzrok, Zatvori.

POVEZANE KNJIGE