K**c gleda

K**c gleda - John C. Parkin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John C. Parkin
DIMENZIJA
7,63 MB
IME DATOTEKE
K**c gleda.pdf
ISBN
9270109714780

OPIS

Ali večkrat rečete KURC GLEDA in se nečesa lotite – in zakaj ne? Ker imate občutek, da vam tako ali tako ne bo uspelo? Bi radi šli na svoje in začeli novo poslovno dejavnost ali uresničili neko zamisel, ki se vam že dolgo mota po glavi – pa si ne upate? Ste naštudirali že vse knjige za samopomoč in mistične duhovne tehnike, zdaj pa z lesenimi sandali na nogah in s cvetnim venčkom na glavi popevate in poplesujete, da bi priklicali uspeh? Veste kaj, recite raje KURC GLEDA vsemu. Kaj je najhujše, kar se lahko zgodi? Da bi bili srečni in dejansko počeli tisto, kar vam je všeč – ter s tem celo služili? Če to ni nezaslišano!John C. Parkin je najbolje prodajani duhovni učitelj v Veliki Britaniji. Sin anglikanskih pridigarjev je spoznal, da je reči KURC GLEDA enako učinkovito kot vzhodnjaške duhovne prakse, ki jih je preučeval celih dvajset let. Rekel je KURC GLEDA vrhunski službi v Londonu ter z ženo Gaio Pollini in sinovoma pobegnil v Italijo. Zdaj tam vodita holistični center ‘Grič, ki diha’, kjer poučujeta svojo filozofijo in vodita slavne ‘Oddihe Kurc gleda’. John še vedno preživlja dneve tako, da širi sporočilo Kurc gleda – na tečajih, s spletnimi tečaji in z lastno glasbo. Včasih zadremlje ob bazenu.

Marca 2020 smo na Mladinskem kulturnem centru Maribor uvedli novo prakso, s katero želimo javnosti ponuditi globlji vpogled v življenja in delo zaposlenih. Tako se je rodil #MKCblog, v katerem izmenično zapisujemo utrinke iz našega vsakdana. Za inspiracijo in temelj svojega dela so dekleta vzela trenutno precej popularno besedilo Johna C.

Deli: Količina-1 + 9,99 € Predviden rok dobave: 2 - 4 dni V trgovinah blizu vas: ... K**c gleda samoobvladovanje in disciplino: to izjavo avtor utemelji ali ponazori, če hočete, s preprostim primerom novoletnih zaobljub, za katere sami veste, da se v veliki večini pozabijo po prvem tednu. Prav tako izpostavi, da mnogi na račun naše nezmožnosti samoobvladovanja celo služijo - npr.

POVEZANE KNJIGE