Ajurveda z domačimi rastlinami

Ajurveda z domačimi rastlinami - Andrea Küthe Albrecht, Kalyani Nagersheth, Kerstin Rosenberg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Küthe Albrecht, Kalyani Nagersheth, Kerstin Rosenberg
DIMENZIJA
12,73 MB
IME DATOTEKE
Ajurveda z domačimi rastlinami.pdf
ISBN
1189369207288

OPIS

Uporaba rastlin z domačih travnikov in vrtov po ajurvedskih načelihRavnovesje naših telesnih in duševnih moči je neposredno povezano z rastlinskim svetom. Ajurveda, starodavni indijski sistem celostne skrbi za zdravje, ponuja številne rešitve za boljše počutje in blaženje vsakdanjih težav. A za to ni treba iskati eksotičnih rastlin, ki pri nas ne uspevajo in jih marsikdaj tudi ne poznamo: tudi z domačimi zelišči in zdravilnimi rastlinami si lahko izdelamo pripravke po ajurvedskih načelih, ki bodo prilagojeni posameznim konstitucijam.Kaj je ajurveda? * Filozofija ajurvede * Trije tipi konstitucije * Kako rastline učinkujejo: ajurvedska in zahodna fitoterapija * Portreti rastlin: sestavine, zdravilni učinki in napotki za uporabo * Recepti z zdravilnimi rastlinami: dobrodejno za trebuh • gibanje brez bolečin * Sijoča in zdrava koža * Zdravi ob vsakem vremenu * Žensko zdravje * Proti stresu * Blaga pomoč za otroke

Ajurvédské pobyty v resortu na víkend, týden i déle. Zakaj ne bi z dobrimi recepti krepili tudi imunski sistem v času prehladov. Ta ajurvedski namig bo navadno solato spremenil v bomo dobrega počutja.

Vroča cena: 21,49 € Prihranek: 3,45 € (14%) Redna cena: 24,94 € V vrečko. Razstrupimo in okrepimo jetra in žolč ... ABC kvačkanja : z vsemi tehnikami in vzorci za kvačkanje z nadrobnimi postopnimi razlagami v sliki in besedi.

POVEZANE KNJIGE