Ajurveda z domačimi rastlinami

Ajurveda z domačimi rastlinami - Andrea Küthe Albrecht, Kalyani Nagersheth, Kerstin Rosenberg | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Küthe Albrecht, Kalyani Nagersheth, Kerstin Rosenberg
DIMENZIJA
7,41 MB
IME DATOTEKE
Ajurveda z domačimi rastlinami.pdf
ISBN
8543250177820

OPIS

Uporaba rastlin z domačih travnikov in vrtov po ajurvedskih načelihRavnovesje naših telesnih in duševnih moči je neposredno povezano z rastlinskim svetom. Ajurveda, starodavni indijski sistem celostne skrbi za zdravje, ponuja številne rešitve za boljše počutje in blaženje vsakdanjih težav. A za to ni treba iskati eksotičnih rastlin, ki pri nas ne uspevajo in jih marsikdaj tudi ne poznamo: tudi z domačimi zelišči in zdravilnimi rastlinami si lahko izdelamo pripravke po ajurvedskih načelih, ki bodo prilagojeni posameznim konstitucijam.Kaj je ajurveda? * Filozofija ajurvede * Trije tipi konstitucije * Kako rastline učinkujejo: ajurvedska in zahodna fitoterapija * Portreti rastlin: sestavine, zdravilni učinki in napotki za uporabo * Recepti z zdravilnimi rastlinami: dobrodejno za trebuh • gibanje brez bolečin * Sijoča in zdrava koža * Zdravi ob vsakem vremenu * Žensko zdravje * Proti stresu * Blaga pomoč za otroke

Ko smo z rastlino eno, ta oživlja naš živčni sistem in osveži našo zaznavo. Ajurveda z domačimi rastlinami! A medtem ko se ajurvedska medicina že od nekdaj deli na osem vej medicine, se knjiga Ajurveda z domačimi rastlinami, ki so jo podpisali Kerstin Rosenberg, dr. med.

JOŠAR, Jerneja Vrtnarimo z Jernejo papir 2017 medicina, tehnika VORDERMAN, Carol Računalniško programiranje za otroke papir 2017 splošno BROOM, Jenny Živalstvo papir 1 Ajurveda z domačimi rastlinami, K. Rosenberg in drugi, MKZ 2017.

POVEZANE KNJIGE