V tiho deželo

V tiho deželo - Martin Laird | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Laird
DIMENZIJA
12,65 MB
IME DATOTEKE
V tiho deželo.pdf
ISBN
7976819860506

OPIS

Gora ne določa, kakšno bo vreme, ampak je priča vsakršnemu vremenu, ki se pojavi in mine. Vreme so naše misli, spremenljivo razpoloženje, čustva, vtisi, odzivi, značaj, kot nam ga predstavljajo psihološki testi. Vse to ima svoje mesto.A to so zgolj vremenski pojavi. Obstaja še globlje jedro, ki je popolnoma svobodno in širno in tiho, v katero ni nikoli vstopila nobena misel ali čustvo, pa vendar se vsaka misel ali čustvo v njem pojavi in izgine.

Iz glavnega mesta Biškek, kjer uradno prebiva 600.000 ljudi, neuradno pa še vsaj enkrat toliko, smo se z navdušujoče močnim bivšim vojaškim šestkolesnikom Ural podali na edinstveno avanturo proti goram na jugu. To so poti, ki vodijo v 'obljubljeno deželo': Dali smo mu 600 evrov, nato je pokazal star čoln in rekel, da nas bo postrelil, če se ne vkrcamo Ljubljana, 21.04.2015, 9:54 | Posodobljeno pred 6 leti V dolini tihi je vasica mala, v večernem mraku vse že mirno spava, le eno okno še odprto je, na njem slonelo žalostno dekle. Vse že spava, samo mesec sveti, tja na okno otožnemu dekleti in jo sprašuje zakaj da še ne spi, zakaj tak grenke solze briše si.

Trend cene Martin Laird: V tiho deželo. Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov. V tiho deželo 22.08.2017, 21:44.

POVEZANE KNJIGE