Slastne domače jedi

Slastne domače jedi - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Slastne domače jedi.pdf
ISBN
8209409257995

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Široki rezanci z mini paradižiki, jajčevci, bučko in svežimi zelišči, fuži s tartufi, ravioli z nadevom iz rukole in skute, skutni štruklji, borovničevi štruklji, krompir z bohinjskim sirom, čompe … in še številne druge slastne domače dobrote za pester vsakdanji jedilnik.

Juhe nam tudi zbujajo tek in potešijo prvo lakoto pri glavnem obroku dneva. Juhe dopolnjujejo obroke, lahko pa jih ponudimo tudi kot samostojne jedi. Tudi stebla pospravim saj njihov vonj obogati kuhane ( Segedin golaž bolj zdravo) ali pečene jedi ( Bikova pečenka z zelenjavo, Pečena domača kokoš s kostanji ).

19.00€ Brez DDV: 18.10€ Poskusite tudi te slastne mehiško navdihnjene jedi. Piščančje enchiladas (tortilje s piščančjim mesom in zelenjavo) Ribji tacosi z mango salso; Tacosi s pikantnimi perutničkami in svežo salso; Zelenjavni žepki (Empanadas) Domače tortilje; Avokadov namaz (Guacamole) Tip jedi: sladica.

POVEZANE KNJIGE