Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4

Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 - Hendrik Groen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hendrik Groen
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4.pdf
ISBN
1224622067130

OPIS

»Če se ima človek česa veseliti, to krepi tudi veselje do življenja.«Hendrik Groen, prebivalec doma upokojencev, je prepričan, da je mogoče na stara leta še vedno uživati. Da bi s sotrpini (vsaj za hip) ubežali starostnim tegobam in životarjenju v domu, ustanovijo društvo Starine, ne pa crkovine:1. Cilj društva je z izleti polepšati življenje v zlatih letih.2. Izleti se začnejo po enajsti uri ob ponedeljkih, sredah, četrtkih ali petkih.3. Udeleženci ne smejo tarnati.4. Treba je upoštevati različne zdravstvene omejitve.5. Treba je upoštevati višino osnovne državne pokojnine.6. Organizator vnaprej ne sme izdati več informacij, kot je nujno potrebno.7. Ob upoštevanju točk od 2. do 6. je dovoljeno vse.8. Vrata so zaprta. Do nadaljnjega ne sprejemamo novih članov.Z združenimi močmi bodo poskušali z življenjem narediti še kaj.Hendrik Groen, nizozemski avtor pod psevdonimom, je s svojim Dnevnikom, v katerem trpke resnice staranja prepleta s hudomušnimi domislicami neupogljivih starčkov, v hipu osvojil srca bralcev. Pridružite se Starinam pri njihovih dogodivščinah in se prepričajte, da za smeh ni nikoli prepozno.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Groen, Hendrik (avtor) ...

Deli: Količina-1 + 29,95 € Predviden rok dobave: 3 - 5 dni ... Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in ¼ je najboljši roman leta 2016 po izboru bralcev na Nizozemskem (izšel je sicer že leta 2014), postal pa je tudi uspešnica v drugih državah po svetu. Groen o svojem romanu pravi: "Noben stavek ni zlagan, ni pa vsaka beseda resnična." Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4: Kako z življenjem narediti še kaj Avtor: Hendrik Groen Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 : Kako z življenjem narediti še kaj.

POVEZANE KNJIGE