Gospa s klobukom

Gospa s klobukom - Maša Ogrizek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maša Ogrizek
DIMENZIJA
8,31 MB
IME DATOTEKE
Gospa s klobukom.pdf
ISBN
5209812091933

OPIS

Gospa Ljudmila, upokojena učiteljica šivanja in izjemno nenavadna gospa, se je s kovčekmobilom in Aro Bello odpravila na potovanje, polno zabavnih dogodivščin. Brez zavor, dvakrat preveč in pol premalo, je pripotovala v nenavaden kiosk, nadaljevala pot skozi gozd, ugotovila, da kdor le molči, lahko znori, se naučila plavati in vzljubila morje ter se na koncu vrnila k svojemu prijatelju gospodu Blazniku. Ugotovila je, da je življenje piknik. Besedilo in slike vznemirjajo domišljijo in nas spravljajo v smeh.Mašo Ogrizek (1973) poznamo kot avtorico knjižnih recenzij, v zadnjih letih pa je izšlo tudi nekaj njenih slikanic in stripovski album. Slikanica Slon na drevesu je bila leta 2014 nominirana za nagrado Kristine Brenkove. Objavlja tudi v revijah Ciciban in Galeb.Tanja Komadina ustvarja predvsem na področju ilustracije in stripa. Strip Fino kolo je uvrščen v katalog Bele vrane (2015). Knjige ilustrira že od leta 2009. Redno objavlja v revijah Ciciban in Cicido.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Domače Nedelce #2: Gospa s klobukom.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Nisem čisto prepričana, ali je zgodba Gospa s klobukom namenjena otrokom ali njihovim mamam, a vem, da sem v zgodbi neskončno uživala. In sanjam, da bom nekoč, ko nastopi tisti čas, tudi sama zmogla spustiti vse zavore in se z vsem svojim bitjem prepustiti dogodivščini, ki se ji reče življenje. Gospa s klobukom_ostani doma.

POVEZANE KNJIGE