Dekle pred njo

Dekle pred njo - J. P. Delaney | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. P. Delaney
DIMENZIJA
5,89 MB
IME DATOTEKE
Dekle pred njo.pdf
ISBN
1744077307431

OPIS

Psihološki triler, ki skozi kalejdoskop dvoličnosti, smrti in prevare prepleta dozdevno srečno usodo ene ženske in skrivnostno usodo druge.Prosim, naredite seznam vsega svojega imetja, ki se vam zdi nujno za življenje.Prošnja se zdi nenavadna, celo vsiljiva – in za ženski, ki odgovorita, so posledice uničujoče.EMMAEmma, ki se sooča s travmatičnimi posledicami vloma, išče novo stanovanje. Toda nobeno se ji ne zdi cenovno sprejemljivo ali dovolj varno, vse dokler ne naleti na One Folgate Street. Stavba je arhitekturna mojstrovina: minimalistična zgradba iz bledega kamna in stekla. Vendar ima hiša pravila. Skrivnostni arhitekt, ki jo je zasnoval, ohranja popoln nadzor: nobenih knjig, nobenih blazin, nobenih fotografij, navlake in osebnih predmetov. Prostor je namenjen temu, da predrugači stanovalca.JANEJane po osebni tragediji potrebuje nov začetek. Ko odkrije One Folgate Street, jo hiša takoj pritegne – prav tako njen vzvišeni, a zapeljivi stvarnik. Po vselitvi hitro izve za prezgodnjo smrt nekdanje najemnice, ki je bila njenih let in podobnega videza. Medtem ko se trudi ločiti resnico od laži, nevede sledi istemu vzorcu, sprejema iste odločitve, srečuje iste ljudi in izkuša isto grozo kot dekle pred njo.

Podatki o knjigi Založba: Učila International, d.o.o. Dekle pred njo je roman, ki je že ob izidu lansiran kot mednarodna uspešnica, saj je tudi v slovenščini izšel na isti dan kot v ZDA in Veliki Britaniji ter še v več drugih državah. Glavne vloge tu nima samo ena, temveč dve ženski, pripoved pa se poigrava s preklapljanjem med njunima pripovednima perspektivama. Dekle pred njo.

Če mu sledite, boste vzeli izdelke in jih v receptu zmešali v določenih razmerjih. Ko imate testo, ga spečete v pečici. Pred nesrečo pa, sodeč po položaju po trčenju, ni bila pripeta z varnostnim pasom.

POVEZANE KNJIGE