Dekle pred njo

Dekle pred njo - J. P. Delaney | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. P. Delaney
DIMENZIJA
8,23 MB
IME DATOTEKE
Dekle pred njo.pdf
ISBN
2295693690915

OPIS

Psihološki triler, ki skozi kalejdoskop dvoličnosti, smrti in prevare prepleta dozdevno srečno usodo ene ženske in skrivnostno usodo druge.Prosim, naredite seznam vsega svojega imetja, ki se vam zdi nujno za življenje.Prošnja se zdi nenavadna, celo vsiljiva – in za ženski, ki odgovorita, so posledice uničujoče.EMMAEmma, ki se sooča s travmatičnimi posledicami vloma, išče novo stanovanje. Toda nobeno se ji ne zdi cenovno sprejemljivo ali dovolj varno, vse dokler ne naleti na One Folgate Street. Stavba je arhitekturna mojstrovina: minimalistična zgradba iz bledega kamna in stekla. Vendar ima hiša pravila. Skrivnostni arhitekt, ki jo je zasnoval, ohranja popoln nadzor: nobenih knjig, nobenih blazin, nobenih fotografij, navlake in osebnih predmetov. Prostor je namenjen temu, da predrugači stanovalca.JANEJane po osebni tragediji potrebuje nov začetek. Ko odkrije One Folgate Street, jo hiša takoj pritegne – prav tako njen vzvišeni, a zapeljivi stvarnik. Po vselitvi hitro izve za prezgodnjo smrt nekdanje najemnice, ki je bila njenih let in podobnega videza. Medtem ko se trudi ločiti resnico od laži, nevede sledi istemu vzorcu, sprejema iste odločitve, srečuje iste ljudi in izkuša isto grozo kot dekle pred njo.

Medtem ko je bil v razmerju s Tahliah.« Tri dni groze je februarja pred petimi leti doživljalo dekle, ko se je nad njo nečloveško izživljal njen takratni partner. Ljubljančana, v preteklosti že kaznovanega zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja, so zaradi tega pravnomočno obsodili na 12 let zaporne kazni, takšni odločitvi je pritrdilo tudi vrhovno sodišče. Slovenski otroci so bili v povprečju pred ekrani skoraj sedem ur na dan, od tega so nekaj manj kot štiri ure namenili šolskemu delu.

Podatki o knjigi Založba: Učila International, d.o.o. Dekle pred njo je roman, ki je že ob izidu lansiran kot mednarodna uspešnica, saj je tudi v slovenščini izšel na isti dan kot v ZDA in Veliki Britaniji ter še v več drugih državah. Glavne vloge tu nima samo ena, temveč dve ženski, pripoved pa se poigrava s preklapljanjem med njunima pripovednima perspektivama. Dekle pred njo.

POVEZANE KNJIGE