Bog pomagaj otroku

Bog pomagaj otroku - Toni Morrison | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Toni Morrison
DIMENZIJA
3,84 MB
IME DATOTEKE
Bog pomagaj otroku.pdf
ISBN
1655077111740

OPIS

Za oddajo Literarni portret je Tina Poglajen prevedla nekaj odlomkov iz njenega zadnjega romana Bog pomagaj otroku, ki je v izvirniku ... Več: Knjiga BOG POMAGAJ OTROKU, CZ, trde platnice, dobro ohranjena. Prevzem v Ljubljani ali po pošti po ceniku Pošte Slovenije 031 498 466 V slovenščino je Jože Stabej prevedel sedem romanov: Salomonova pesem, Ljubljena, Najbolj modre oči, Ljubezen, Milost, Domov in Bog pomagaj otroku.

Prevod: Jože Stabej Žanr: družbenokritični roman, psihološki roman ... Bog pomagaj otroku je njen zadnji roman, in hkrati prvi, umeščen v sodobni čas. Gre za krajšo in neprizanesljivo zgodbo o tem, kako nesprejemanje v otroštvu oblikuje in zaznamuje življenje odraslega.

POVEZANE KNJIGE