Žganja iz sadja in grozdja

Žganja iz sadja in grozdja - Zdenko Rajher | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zdenko Rajher
DIMENZIJA
9,10 MB
IME DATOTEKE
Žganja iz sadja in grozdja.pdf
ISBN
6520646657157

OPIS

DESTILACIJA IN DESTILATI – ŽGANJA ALI ŽGAN(J)ICE – MEŠANE PIJAČE Z ŽGANJIKnjiga Žganja iz sadja in grozdja Zdenka Rajherja odlično podaja tehnološka spoznanja s tega področja; na svoj račun bodo prišli vsi, ki si poleg osnovnih znanj želijo poglobljenega uvida v tehnologijo destilatov iz sadja in grozdja. - Mag. Janez Valdhuber

Kako, preverite TUKAJ. Destilati iz grozdja oziroma vina (cognac, armagnac, brandy…), o tem si že lahko preberete tukaj zato bom to temo izpustil; Ostala žganja iz sadja (sadna žganja tj. sadjevec, viljamovka) Destilati iz žita to so različne vrste in porekla viskijev (škotski, ameriški, irski, azijski in drugi) Destilati iz drugih vrst sestavin (vodka ... Majda Debevc je sommelierka in predavateljica na področju vina in žganih pijač.

Infuzija alkohola grozdja in proizvodnjo žganja, je treba dodati, da pijačo in nekaj začimb hrast peg. Tokrat bomo pripravili pravi žganje iz grozdja (žganje), poskušam čim bolj držati klasični tehnologiji. Preseči francoske mojstre težko, ampak dobili dostojno pijačo doma je povsem realna.

POVEZANE KNJIGE