Zapeljevanje Elliota McBrida

Zapeljevanje Elliota McBrida - Jennifer Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
12,38 MB
IME DATOTEKE
Zapeljevanje Elliota McBrida.pdf
ISBN
6930418464554

OPIS

Juliano St. John so vzgojili v zelo spodobno damo. Po nekajletni zaroki napoči njen poročni dan – a Juliano zaročenec pusti na cedilu in pred oltarjem ostane sama. Ko zbeži pred posmehovanjem množice, naleti na Elliota McBrida, visokega in strastnega Škota, ki je bil njena prva ljubezen. Ob njegovem šaljivem zbadanju jo prešine zamisel in Elliota prosi, naj jo reši negotove prihodnosti – ter se z njo poroči … Potem ko je Elliot pobegnil iz krutega ujetništva, se je na Škotsko vrnil bajno bogat, a tudi trpinčen in poln demonov iz preteklosti. Juliana ima tako zdaj polne roke dela z obnovo njegovega razpadajočega gradu v Škotskem višavju, obenem pa poskuša zakrpati strto srce moškega, ki se drugim zdi nepopravljivo brezumen. A kljub svoji lepoti in veselju do življenja se Juliana sprašuje, ali bo to dovolj, da ji ljubezen ponudi drugo priložnost.

Nije nemoguće, samo je gotovo nemoguće. P… IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI.

Priporočam vsem, ker je res dobra stvar, zelo enostavna za uporabo pa učinkovita in delo z njo poteka res hitro. Zapeljevanje Elliota McBrida (-62 %) €12.99 €4.99 Popolna vojvodinja (-62 %) €12.99 €4.99 Škandalozni zakon lady Isabelle (-62 %) €12.99 €4.99 Ljubimec brez primere (-62 %) €12.99 €4.99 Vse od predaje (-62 %) €12.99 €4.99 Neukročena (-64 %) €13.99 ... MojForum.si nudi brezplačno gostovanje phpbb forumov. Brezplačno spletno gostovanje za forum lahko odprete le v nekaj sekundah, brez obveznosti in predznanja o namestitvah spletnih aplikacij. Zapeljevanje Elliota McBrida / Jennifer Ashley ; prevod Anja Bakan.

POVEZANE KNJIGE