Zapeljevanje Elliota McBrida

Zapeljevanje Elliota McBrida - Jennifer Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Zapeljevanje Elliota McBrida.pdf
ISBN
1473510051699

OPIS

Juliano St. John so vzgojili v zelo spodobno damo. Po nekajletni zaroki napoči njen poročni dan – a Juliano zaročenec pusti na cedilu in pred oltarjem ostane sama. Ko zbeži pred posmehovanjem množice, naleti na Elliota McBrida, visokega in strastnega Škota, ki je bil njena prva ljubezen. Ob njegovem šaljivem zbadanju jo prešine zamisel in Elliota prosi, naj jo reši negotove prihodnosti – ter se z njo poroči … Potem ko je Elliot pobegnil iz krutega ujetništva, se je na Škotsko vrnil bajno bogat, a tudi trpinčen in poln demonov iz preteklosti. Juliana ima tako zdaj polne roke dela z obnovo njegovega razpadajočega gradu v Škotskem višavju, obenem pa poskuša zakrpati strto srce moškega, ki se drugim zdi nepopravljivo brezumen. A kljub svoji lepoti in veselju do življenja se Juliana sprašuje, ali bo to dovolj, da ji ljubezen ponudi drugo priložnost.

COBISS.SI-ID 89260289. Človek, delo in organizacija : pregled psiholoških področij in perspektiv.

John so vzgojili v zelo spodobno damo. Po nekajletni zaroki napoči njen poročni dan - a Juliano zaročenec pusti na cedilu in pred oltarjem ostane sama. V glavnem, Zapeljevanje Elliota McBrida je zame ena boljših zgodovinskih romanc zadnje čase.

POVEZANE KNJIGE