Umetnost življenja

Umetnost življenja - Cesare Pavese | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cesare Pavese
DIMENZIJA
9,4 MB
IME DATOTEKE
Umetnost življenja.pdf
ISBN
6067874816957

OPIS

Umetnost življenja je Pavesejev intimni dnevnik. Pisal ga je zadnjih penajst let svojega življenja, od konfinacije v zaporu na jugu Italije, do svoje tragične smrti v Torinu. Dnevnik, za katerega je sam izrazil željo, da se nekoč objavi, prinaša favstovske introspekcije v temačna čustvena stanja in razočaranja, pa tudi v zanos zaljubljenosti in navdušenje nad lastnimi dosežki. V slogovno raznolikih, a dovršenih zapisih najdemo pronicljive refleksije umetnosti, prepredene s citati iz svetovne literature, in dragocene medklice k lastni ustvarjalnosti. Kakor v njegovih delih, je tudi v dnevniku mogoče opaziti navdušenje nad divjim, surovim in spontanim, ki jih je Pavese odkrival v vseskozi povzdigovanem času otroštva.

Deli: Količina-1 + 19,95 € Predviden rok dobave: 2 - 4 dni V trgovinah blizu vas: ... Umetnost - način življenja Vzgoja in izobraževanje, tudi na področju kulture, po navadi potekata znotraj točno določenih starostnih skupin - v predšolski vzgoji, posameznem vzgojno-izobraževalnem obdobju osnovne šole, na srednji šoli, univerzi in v okviru vseživljenjskega učenja. Umetnost življenja Bruna Šimleše je navdihujoče delo, polno pronicljivih misli, ki jih boste želeli podčrtati in se k njim vračati vedno znova. ***** Zvezdana v živo.

Redna cena: 19,95 € Na voljo tudi e-knjiga na spletnem portalu . Skrij Poglej več.

POVEZANE KNJIGE