Koledar 2017

Koledar 2017 Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Koledar 2017.pdf
ISBN
1881982655116

OPIS

Gre za zbornik, ki objavlja vrsto prispevkov; ti poročajo o življenju Slovencev v Italiji ter o njihovem bogatem delovanju v družbeno-kulturni stvarnosti. Ob tem bomo v zborniku našli še celo vrsto zgodovinskih in socioloških ter spominskih člankov. Tudi ob koncu tega zbornika je Slovenska bibliografija v Italiji za leto 2016, ki potrjuje bogato in kakovostno knjižno produkcijo naše narodne skupnosti. Koledarski del krasijo umetniška dela Bogomile Doljak, ki je umrla v tem letu. Njeno ustvarjalnost pa predstavlja Jasna Merku\'. Koledar obsega skupno 328 strani in ga je uredil Marko Tavčar.

Interaktivni setveni koledar spremljata splošna in agrometeorološka vremenska napoved prav za tisto območje Slovenije, kjer imate vrt. Šolski koledar za osnovne šole, šolske počitnice . Koledar za osnovne šole ureja vpis otrok, razporeditev pouka, pouka prostih dnevih in razporeditev ter trajanje šolskih počitnic v šolskem letu za učence ter razporeditev letnega dopusta, strokovnega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev, prav tako pa tudi roki za obveščanje staršev o učnem uspehu in dosežkih ... 27.

... koledar 2018 in 2017.xls Author: KatjaD Created Date: 9/5/2016 8:51:48 AM ... Prižig lučk na smreki: DATUM: URA: KRAJ: ORGANIZATOR: 01.12.2017: 17:00: Radeška tržnica: Občina Radeče, KTRC Radeče Setveni koledar Marije Thun je primeren tako za že izkušene vrtnarje kot začetnike, saj je njegova uporaba enostavna.

POVEZANE KNJIGE