Ko srce oprosti

Ko srce oprosti - Ruth M. Lerga | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth M. Lerga
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Ko srce oprosti.pdf
ISBN
8936247625025

OPIS

London, 1823. Nicole Saint-Jones nikakor ne more pozabiti, kako zelo jo je lord Richard Illingsworth prejšnje leto prizadel. Edini moški, ki se ji je zdel častivreden, kavalirski in zabaven, se ji je izneveril.Čeprav ni zaljubljena vanj – ali tako vsaj misli – tega ne more pozabiti in tega mu tudi nikakor ni pripravljena oprostiti.Vendar okoliščine tako nanesejo, da se Richard in Nicole ne moreta ogniti eden drugemu, saj se zaradi družinskih srečanj in družabnih dogodkov nenehno gibljeta v istih krogih. Kako bo torej Nicole prenesla, ko bo Richard dvoril drugim damam pred njenimi očmi? Ali bo ta ponosni vikont povsem neprizadeto prenesel pogled na Nicole v rokah drugega moškega?Glavna junaka se v hipu znajdeta v vrtincu nepričakovanih obratov, nesporazumov, ljubosumja, zabavnih situacij, ob katerih bodo bralke zagotovo zelo uživale.

Ja bih nocas svemir dao kad bih mogao, samo da jos jednom zaspim, ti na grudima, opijen tvojim usnama. II Ko srce oprosti - Ruth M. Lerga Knjiga je lepo ohranjena.

Ova vest nije ostavila ravnodušnim ni najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji se potresnom porukom oprostio od čuvenog "panonskog mornara". Đorđe Balašević preminuo je juče u 67.

POVEZANE KNJIGE