Dobrote z žara

Dobrote z žara - Uroš Flis, Božica Mirić, Milena Suwa Stanojević | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Božica Mirić, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
5,72 MB
IME DATOTEKE
Dobrote z žara.pdf
ISBN
4212487974499

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Svinjska zarebrnica na žaru, bosanski čevapčiči, podujevski uštipci, sardele na žaru, medaljoni morske spake, nadevani lignji na žaru, s sirom nadevane paprike, ajvar, pindžur, malidžano, mlečne kumare … in še številne druge raznovrstne dobrote z žara in priloge k njim za pester vsakdanji jedilnik.

13. november 2017 · Tudi ko je zunaj hladno si z AMC Arondo žar ponvijo lahko privoščite dobrote z žara.

Svinjska zarebrnica na žaru, bosanski čevapčiči, podujevski uštipci, sardele na žaru, medaljoni morske spake, nadevani lignji na žaru, s sirom nadevane paprike, ajvar, pindžur, malidžano, mlečne kumare … in še številne druge raznovrstne dobrote z žara in priloge k njim za pester vsakdanji jedilnik. Osvežite se na naši terasi in si privoščite dobrote z žara ter kozarec domačega piva. Jedi z žara, domače pivo, malice, kosila ter jedi po naročilu.

POVEZANE KNJIGE