Dobra jed se sama ponuja

Dobra jed se sama ponuja - Klarisa M. Jovanović | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Klarisa M. Jovanović
DIMENZIJA
11,70 MB
IME DATOTEKE
Dobra jed se sama ponuja.pdf
ISBN
1228236528403

OPIS

Iz Galebove knjižne zakladnice prihaja tudi knjiga avtorice Klarisa M. Jovanović in (il. Veno Dolenc) Dobra jed se sama ponuja (Jedi stoletij za sodobne čase), ki prinaša sporočilo o pomembnosti kulinarične dediščine.Z zgodbami o jedeh nas avtorica pelje v svet receptov slovenskih receptov, ki so lahko še kako zanimivi za razburjanje naše sodobne ter predvsem inovativne kulinarične ustvarjalnosti in jih hkrati mojstrsko povezuje s pregovori o hrani, ki so se ohranili v slovenskem jeziku.

Eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran. Zelje želodec samo nastelje.

To je pravi naslov za letošnjo prireditev, kjer se bodo članice predstavile v kuhanju različnih jedi, obiskovalce čakajo presenečenja, nastopila bo pevska skupina ... "Ta jed mi je všeč bolj, kot sem pričakoval" "Ljudje mi pravijo, da je naš piščanec na način generala Tsoa (ocvrto piščančje meso s sladko omako, op. p.) najboljši, kar so jih kdaj poskusili," je zapisal ob priljubljeni jedi v severnoameriških kitajskih restavracijah, ki s pravo kitajsko kuhinjo sicer nima veliko skupnega, "sam se sicer na severnoameriško kitajsko hrano ne spoznam ... dobra jed se sama ponuja.

POVEZANE KNJIGE