V oblakih domišljije

V oblakih domišljije - Zara Cerar, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zara Cerar, ... [et al.]
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
V oblakih domišljije.pdf
ISBN
9639179257278

OPIS

Z OBLAKOV DOMIŠLJIJE DO KNJIGE 25 NAJBOLJŠIH ZGODBSte že brali knjigo, ki jo je napisalo 25 otrok?Knjiga V oblakih domišljije. 25 najboljših zgodb predstavlja izbor 25 zmagovalnih zgodb učencev z literarnega natečaja in 25 ilustracij priznanih ilustratorjev, ob katerih so zgodbe nastale. Na natečaju je pod vodstvom več kot 400 mentorjev nastalo kar 1250 domišljijskih zgodb! Mladi pisci so pokazali, da otroška domišljija ne pozna meja. Prav vse zgodbe, od humornih in pustolovskih pa do takšnih, ki silijo k razmišljanju, se dotaknejo tako otroškega kot odraslega srca in v njem pustijo svoj odtis.

Morda si boste prinesli cvetje v službo, prižgali dišečo svečko, morda odeli v bolj živahne barve,… Popestrite svoje domače in delovno ... Metafora: sanjski prst domišljije gradove v oblakih gradi, samota je najraje na štiri oči 8. Pesem je iz 5 kitic in ima 20 verzov, ki so različno dolgi.

Pravzaprav bi težko rekel, kdaj so oblaki zanimivejši, spomladi in poleti, ko kvišku pogosto kipijo kopasti, ali pa jeseni in pozimi, ko je več raztegnjenih, sploščenih oblik, ki pa znajo tudi biti zanimive, zlasti valovni oblaki. Baročni slikarji so imeli raje kopaste. V oblakih domišljije 25 najboljših zgodb.

POVEZANE KNJIGE