V oblakih domišljije

V oblakih domišljije - Zara Cerar, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zara Cerar, ... [et al.]
DIMENZIJA
5,26 MB
IME DATOTEKE
V oblakih domišljije.pdf
ISBN
4787757577370

OPIS

Z OBLAKOV DOMIŠLJIJE DO KNJIGE 25 NAJBOLJŠIH ZGODBSte že brali knjigo, ki jo je napisalo 25 otrok?Knjiga V oblakih domišljije. 25 najboljših zgodb predstavlja izbor 25 zmagovalnih zgodb učencev z literarnega natečaja in 25 ilustracij priznanih ilustratorjev, ob katerih so zgodbe nastale. Na natečaju je pod vodstvom več kot 400 mentorjev nastalo kar 1250 domišljijskih zgodb! Mladi pisci so pokazali, da otroška domišljija ne pozna meja. Prav vse zgodbe, od humornih in pustolovskih pa do takšnih, ki silijo k razmišljanju, se dotaknejo tako otroškega kot odraslega srca in v njem pustijo svoj odtis.

Čestitamo! Prometni dan v 5. razredu V petek, 21.

V njem so učenci osnovnih šol prispevali zgodbe k 25 vnaprej objavljenim ilustracijam priznanih ilustratorjev. 25 zgodb je izšlo v prav posebni knjigi. Tudi babje pšeno je vezano na vertikalna dviganja v oblakih.

POVEZANE KNJIGE