Ujetnica poželenja

Ujetnica poželenja - Johanna Lindsey | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
11,63 MB
IME DATOTEKE
Ujetnica poželenja.pdf
ISBN
7164170005522

OPIS

UJETNICA LJUBEZNI - Živahna Rowena Belleme mora zagotoviti dediča – ali se soočiti z nevarnim besom neizprosnega krušnega brata, ki mu grozi izguba na podel način pridobljenega bogastva. Veličastni Warrick de Chaville je odlična izbira za njenega otroka – čeprav to pomeni, da bo čednega viteza morala vkleniti … in ga prisiliti v predajo svojim ljubezenskim kapricam.SUŽNJA STRASTI - Čeprav je prisegel, da se ji bo uprl, ga izda njegova moškost, saj Warricka zapeljejo Rowenine safirne oči in njena bujna lepota. Zanjo kljub vsemu ves čas načrtuje primerno maščevanje – in potrpežljivo čaka na trenutek, ko bo čutna ugrabiteljica postala njegova ujetnica … in utrpela enake muke naslade in izvrstno ekstazo, ki jih je pretrpel sam.

1. CHOMSKY, Noam.What kind of creatures are we?.New York: Columbia University Press, cop.

Založništvo in izdelava - Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2016 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6982-88-7 COBISS.SI-ID - 89258753 Išči dalje ... Ujetnica poželenja. 12,99 €.

POVEZANE KNJIGE