Skozi plamene prve svetovne vojne

Skozi plamene prve svetovne vojne - Ivan Matičič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Matičič
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Skozi plamene prve svetovne vojne.pdf
ISBN
8589825473508

OPIS

Pričujoče Matičičevo delo je ena najboljših knjig na temo prve svetovne vojne, nekateri jo označujejo za klasično delo. Ta knjiga je dopolnitev knjige Na krvavih poljanah, ki je prvič izšla nedolgo po koncu vojne, leta 1922.

Med letošnjimi obletnicami bo pri nas v ospredju 100-letnica konca soške fronte. Po 29-ih mesecih in petih dneh je jeseni 1917 ob Soči nastopilo obdobje miru, potem ko sta avstro-ogrska in nemška vojska presenetili Italijane z 12.

obletnici konca 1. svetovne vojne je izšla posebna serija zbirateljskih kovancev Banke Slovenije (na fotografiji zlatnik). Skozi plamene prve svetovne vojne po neskončni poti s slovenskim planinskim polkom.

POVEZANE KNJIGE