Skokica in smeh

Skokica in smeh - Gaja Kos | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaja Kos
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Skokica in smeh.pdf
ISBN
7253659312609

OPIS

Zbirka Žvirce so drugačne slikanice.Junaki imajo cilj in so v akciji, ne jamrajo, iščejo. wink počutjeZgodba je enodejanka, barvne ilustracije so natančno izrazne in stripovsko žive, besedilo jasno in tekoče, celota pa predvsem zabava.Rizibizi je našel laž, zdaj pa Skokica išče pol zdravja.SKOKICA IN SMEHSkoka napade nahod in vsak dan je bolj tečen.Skokica se znajde pred težko nalogo – ve, da je smeh pol zdravja,a kako pripraviti Skoka do smeha?Kdo od njenih sorodnikov in sosedov ima najboljši recept za Skoka? In kdo najbolj ogabnega?Pa najbolj smešnega?Opozorilo: proge so zakon, maroge so slabe!

Otroci naj bodo na srečanje pripravljeni. Gaja Kos (1979) je urednica, literarna kritičarka, pisateljica in prevajalka. Na Oddelku za primerjalno književnost in literarno teorijo Filozofske fakultete v Ljubljani je doktorirala iz mladinske književnosti.

Ilustr. Damijan Stepančič. JAZ PA BEREM • sodelujejo lahko člani knjižnice od 4.

POVEZANE KNJIGE