Pot k sreči

Pot k sreči - Martin Kojc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kojc
DIMENZIJA
3,92 MB
IME DATOTEKE
Pot k sreči.pdf
ISBN
3486887804589

OPIS

Da bi prišli do dragocenega znanja, kako naj vajeti življenja prepustimo naši nadzavesti, moramo upoštevati avtorjeva preprosta in učinkovita navodila. Zatorej ne bomo več iskali sreče s prisilo, zunaj nas, v snovnem svetu, temveč se bom o prekonas samih povezali s srdiščem vseh sil – z našo nadzavestjo. Tako postanemo lastniki vsega tistega, kar potrebujemo v življenju."Čimbolj se poglabljamo v skrivnosti naše resnične biti, tem bolj raste v nas spoznanje, da je vse snovno le odblesk naših misli. Tako ne more, na primer, človek zaradi zunanjih okolnosti nikoli zboleti. Bolezensko stanje si ustvarimo le v naši duševnosti z domišljanjem, da smo bolni oziroma, da se imamo za bolne.Tudi ozdraveti ne moremo zaradi kakih zunanjih okolnosti, pa naj gre za zdravila, ali kaj podobnega. Če zbolimo, lahko ozdravimo spet takrat, ko si ponovno domišljamo, da smo spet zdravi. To smo vedno počeli, ne da bi se tega zavedali. Pri tem sploh ni pomembno, čemu naj bi se človek za svojo ozdravitev sploh zahvalil. Vse zunanje okolnosti, katerim pripisuje svojo ozdravitev ali pa zbolenje, nikoli niso vzrok ne za zdravje ne za bolezen."(Martin Kojc)

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. kafka in njegova pot k sreČi Boga, ki ga kot skrito seme nezavedno nosimo v srcu, imenujemo tudi ljubezen, svetloba, enost, nevidna sila, duh, vseobsegajoča neskončnost, neuničljivo, neminljivo počelo, absolutno dobro, resnica. Kafka in njegova pot k sreči S samosvojo prozo, oprto na like, dogodke in simbole iz sanj in podzavesti, se uvršča med enega najpomembnejših predstavnikov moderne književnosti. Kafka kaže na človekovo omejenost, ki se včasih stopnjuje prav do občutka odpora ali celo bolečine. Da bi prišli do dragocenega znanja kako naj vajeti življenja prepustimo naši nadzavesti moramo upoštevati avtorjeva preprosta in učinkovita navodila Zatorej ne bomo več iskali sreče s prisilo zunaj nas v snovnem svetu temveč se bomo preko nas samih povezali s srdiščem vseh sil - z našo Prideš do spoznanja, da najboljše izkušnje niso tiste, ki so te pustile mirnega, temveč tiste, ki so šle globoko, ki so te stiskale do bolečin, tiste, ki ti niso dale dihati in tudi ne živeti.

Odjavljen . Zadnjič prijavljen: 8 hours 47 min od tega .

POVEZANE KNJIGE