Življenjska izbira

Življenjska izbira - Jelena Sikirić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jelena Sikirić
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Življenjska izbira.pdf
ISBN
6094123776673

OPIS

“Zdi se, da usoda vsakokrat na koncu ene etape in na začetku nove želi, da znova določimo, kaj je za nas v življenju pomembno, kaj je za nas najsvetejše. S svojimi izvirnimi preverjanji in preizkušnjami v trenutkih izbire jasno pokaže, da ne zadostuje le namera, temveč se je treba vedno znova boriti za to, kar imamo radi in v kar verjamemo.”“Ne obstajajo različne izbire. V življenju dejansko obstaja samo ena velika, edina in celovita izbira. Ljubljeno delo, ljubljena oseba, družina, pravi prijatelji, pogled na svet in zanimanja – to niso različne poti, ki bi si med sabo nasprotovale. Vse te poti so samo del ene in iste Poti, ki so jih nekoč imenovali smoter življenja.”

Umetne novoletne smreke oziroma jelke imajo življenjsko dobo okoli 16 let. Naravne sekane ali rezane smreke pa nekaj tednov - če jih doma takoj postavimo v vodo in odmaknemo od grelnih teles.

... Njihova življenjska doba je sicer nekje med 14 in 20 let.

POVEZANE KNJIGE