Pot

Pot - Christine Gross-Loh, Michael J. Puett | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christine Gross-Loh, Michael J. Puett
DIMENZIJA
10,16 MB
IME DATOTEKE
Pot.pdf
ISBN
3665908173426

OPIS

Nagrajeni profesor s Harvarda tokrat s širšo javnostjo prvič deli svoja nadvse priljubljena predavanja o klasični kitajski filozofiji in nam pokaže, kako nas ti starodavni nauki danes vodijo po poti k boljšemu življenju.Ti neverjetni nauki so se pred dva tisoč leti pojavili z deli vrste kitajskih mislecev, ki so raziskovali, kako bi bilo mogoče izboljšati sebe in družbo. In katere so te misli, ki so na prvi pogled pogosto videti nesmiselne? Dobrih medsebojnih odnosov ne dosežemo z iskrenostjo in pristnostjo, temveč z obredi. Vpliv ne izhaja iz uveljavljanja moči, temveč iz zadržanosti. Odličnost dosežemo s tem, kar se odločimo storiti, ne s svojimi naravnimi sposobnostmi. Dobrega življenja ne dosežemo s skrbnim načrtovanjem, temveč tako, da se naučimo primerno odzivati na drobne trenutke. Spremenili se ne bomo tako, da bomo v svoji notranjosti iskali pravi jaz, temveč tako, da bomo poskrbeli za razmere, s katerimi se bodo pojavile nove možnosti.Knjiga Pot postavi na glavo vse naše prepričanje o tem, kako lahko dosežemo dobro življenje. Nasprotno z večino knjig s tega področja ponuja nadvse radikalen pogled: poti, ki bi ji lahko sledili, ni, je le potovanje, ki si ga vsak trenutek ustvarjamo na novo, tako da na vse gledamo drugače in vse drugače storimo.Včasih nam glasovi iz davne preteklosti dajo priložnost, da o prihodnosti na novo razmislimo.

I was so tired this morning, it took a whole pot of coffee to wake me up. Pot povezuje naravne in kulturne zanimivosti doline Radovne ter se v Zgornji Radovni pridruži Kulturni poti po Zgornji Radovni. Zaključi se pri muzejsko urejeni Pocarjevi domačiji, kjer je tudi informacijska točka Triglavskega narodnega parka.

... Pot, a ceramic insulator supporting an electric conductor rail to provide electric traction power to trains; Potentiometer, a variable resistor, informally known as a "pot" or "trim pot" Plants. Pot, a slang term for the drug cannabis (marijuana) Pot., the abbreviation for the orchid genus Potinara; Pot pelje mimo Trebanjskega gradu, ki je bil od leta 1799 do 1812 dom Friderika Barage, od 1812 do 1824 pa njegova lastnina.

POVEZANE KNJIGE