Jedi iz žit

Jedi iz žit - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
4,43 MB
IME DATOTEKE
Jedi iz žit.pdf
ISBN
6877387044005

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:slano pecivo s skuto, domači kruh, čapati, orehova potica, baklava, čemaževa rižota z beluši, riževa solata, ričet, kremna polenta, ajdova kaša z gobami in kislo smetano, prosena kaša s suhimi slivami in jabolčno čežano ... in še številne druge raznovrstne dobrote iz žit za pester vsakdanji jedilnik.

Korak 5: Obroku dodajte še za dve razprti dlani solate - za solatno skodelico srednje velikosti. Dodajte olje v količini od enega do dveh nohtov na vašem palcu (1-2 ... Z embalaže prepiši hranilne vrednosti izdelka in preveri, ali mu zasveti rdeča, rumena ali zelena luč.

V zadnjih letih je sojina omaka v nešteto različicah preplavila evropske trge in našla svoj prostor tudi v naših kuhinjah. Izdeki iz žit. Razvrsti po: Položaj Ime Cena.

POVEZANE KNJIGE