Jedi iz žit

Jedi iz žit - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Jedi iz žit.pdf
ISBN
9943312428021

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:slano pecivo s skuto, domači kruh, čapati, orehova potica, baklava, čemaževa rižota z beluši, riževa solata, ričet, kremna polenta, ajdova kaša z gobami in kislo smetano, prosena kaša s suhimi slivami in jabolčno čežano ... in še številne druge raznovrstne dobrote iz žit za pester vsakdanji jedilnik.

Direktorica; Poslanstvo, vizija, vrednote JEDI IZ ŽIT. Pirina »rižota« z gozdnimi gobami »Rižota« iz kvinoje, gob in parmezana; Pražena ajdova kaša; Prosena kaša z zelenjavo s svinjskim filejem z gorčico; Pšenična »rižota« s piščancem in zelenjavo; Kuskus s pečeno zelenjavo in sirom; Bulgur s pikantno mediteransko zelenjavo; Ješprenj z bučnim oljem in lisičkami slano pecivo s skuto, domači kruh, čapati, orehova potica, baklava, čemaževa rižota z beluši, riževa solata, ričet, kremna polenta, ajdova kaša z gobami in kislo smetano, prosena kaša s suhimi slivami in jabolčno čežano ...

O nas. Direktorica; Poslanstvo, vizija, vrednote JEDI IZ ŽIT.

POVEZANE KNJIGE