Ikigaj

Ikigaj - Mogi Ken | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mogi Ken
DIMENZIJA
7,80 MB
IME DATOTEKE
Ikigaj.pdf
ISBN
4379702962625

OPIS

Na Japonskem imajo moški četrto najdaljšo pričakovano življenjsko dobo na svetu, ženske pa celo drugo. Toda to morda ni presenetljivo, če veste, da je v vsakdanje življenje Japoncev neločljivo vpeto njihovo pojmovanje ikigaja, ki zaznamuje vse, kar počnejo - od poklicne kariere do odnosov z družino in hobijev, ki se jim tako skrbno posvečajo. Ken Mogi, uspešen japonski nevroznanstvenik in pisec, v knjigi opredeli pet ključnih stebrov ikigaja:- začnimo z majhnim- osebna osvoboditev- usklajenost in trajnost- radost je v malenkostih- prisotnost tukaj in zdaj.Naučite se, kako živeti dolgo in srečno življenje s pomočjo čudežnega ikigaja, japonske misli, ki vam bo pomagala do izpolnitve, radosti in čuječnosti na vsakem koraku.

It will take you wherever you wish, but it will not replace you as the driver." ... Kupi Ikigaj - Japonska umetnost življenja + Življenje je tvoje skupaj ter prihrani dodatnih 1,87 € (5.77%) Prelistaj me. 19,95 € + 12,48 € 10,61 € = Skupaj redna cena: 32,43 € Skupaj v kompletu: 30,56 € Prihranek pri kompletu: 1,87 € (5 ... Ikigai (生き甲斐, Japanese pronunciation: ) is a Japanese concept that means "a reason for being".

Po prepričanju prebivalcev Okinave, otoka z največ stoletniki na svetu, je ... IKIGAJ - Japonska umetnost življenja. Zakaj nekateri ljudje vedo, kaj hočejo, in živijo polno, drugi pa izgubljajo tla pod nogami? Japonci so prepričani, da je eden ključnih elementov .

POVEZANE KNJIGE