Ikigaj

Ikigaj - Mogi Ken | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mogi Ken
DIMENZIJA
7,93 MB
IME DATOTEKE
Ikigaj.pdf
ISBN
3450134228205

OPIS

Na Japonskem imajo moški četrto najdaljšo pričakovano življenjsko dobo na svetu, ženske pa celo drugo. Toda to morda ni presenetljivo, če veste, da je v vsakdanje življenje Japoncev neločljivo vpeto njihovo pojmovanje ikigaja, ki zaznamuje vse, kar počnejo - od poklicne kariere do odnosov z družino in hobijev, ki se jim tako skrbno posvečajo. Ken Mogi, uspešen japonski nevroznanstvenik in pisec, v knjigi opredeli pet ključnih stebrov ikigaja:- začnimo z majhnim- osebna osvoboditev- usklajenost in trajnost- radost je v malenkostih- prisotnost tukaj in zdaj.Naučite se, kako živeti dolgo in srečno življenje s pomočjo čudežnega ikigaja, japonske misli, ki vam bo pomagala do izpolnitve, radosti in čuječnosti na vsakem koraku.

V njem sta zbrala mnoga japonska pa tudi druga priporočila, ... Ikigaj je japonska beseda, ki opisuje užitke in pomen življenja. Sestavljena je iz besedice iki (živeti) in gaj (razlog).

Kdor ga najde, ima vse, kar potrebuje za dolgo in srečno življenje. Veselo potovanje! Ikigaj je japonska beseda za razlog človekovega bivanja, za tisto najglob lje, kar obstaja v človeku in kar ga vsako jutro požene iz postelje, tako pa sta priročnik za zdravo in dolgo živ ljenje naslovila španska avtorja.

POVEZANE KNJIGE