Življenje po smrti je resnično

Življenje po smrti je resnično - Theresa Cheung | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Cheung
DIMENZIJA
9,33 MB
IME DATOTEKE
Življenje po smrti je resnično.pdf
ISBN
2391140238427

OPIS

Med zemeljskim in duhovnim, med znanim in neznanimŽivljenje po smrti je resnično je priljubljena knjiga znane strokovnjakinje za paranormalne pojave Therese Cheung in zanimiva zbirka resničnih zgodb ljudi, ki so uzrli delčke naslednjega življenja. Z zgodbami ljudi, ki so neposredno doživeli izkušnje bližine smrti in/ali so prišli v stik z drugo stranjo, s tem pa se jim je spremenilo življenje, Theresa odgovarja na pomembna vprašanja, ki si jih na neki točki življenja zastavljamo vsi, ne glede na to, ali smo verni oziroma duhovni ali ne. Kaj se zgodi, ko umremo? Ali bomo spet kdaj videli svoje drage? Ali obstaja posmrtno življenje? Ali obstajajo nebesa?Avtorica knjige želi bralce opremiti z zavedanjem, da sredi zmede, negotovosti in smrti obstajajo odgovori, upanje in življenje. Theresa bralcem svetuje, kako iskati znake duhovne komunikacije in kako lahko izkušnje bližine smrti navdihnejo in preobrazijo življenja. Pričevanja iz knjige so močan in tolažilen opomin, da na nas čaka več, kot lahko vidimo v tem trenutku.

Ljudje, ki imajo v sebi vero, si srčno želijo, da bi Nebesa resnično obstajala. Njihova lepota je bila opisana v številnih knjigah in ravno ti zapisi so ustvarjali željo po pridružitvi Nebesom, ko se zemeljsko življenje konča. Carlo Acutis je mlad najstnik, naš sodobnik, ki je pri 15 letih umrl za levkemijo.

... da ni poslušal njihovih zgodnjih opozoril na resnično naravo pandemije, je nekdanji etiopski minister za zdravje in zunanje zadeve odgovoril z bizarno obtožbo, da so ga v državi, ki je WHO zaradi kitajskega nasprotovanja ne sprejme v svoje vrste, zmerjali s črnuhom.

POVEZANE KNJIGE