Življenje po smrti je resnično

Življenje po smrti je resnično - Theresa Cheung | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Cheung
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Življenje po smrti je resnično.pdf
ISBN
8202347122895

OPIS

Med zemeljskim in duhovnim, med znanim in neznanimŽivljenje po smrti je resnično je priljubljena knjiga znane strokovnjakinje za paranormalne pojave Therese Cheung in zanimiva zbirka resničnih zgodb ljudi, ki so uzrli delčke naslednjega življenja. Z zgodbami ljudi, ki so neposredno doživeli izkušnje bližine smrti in/ali so prišli v stik z drugo stranjo, s tem pa se jim je spremenilo življenje, Theresa odgovarja na pomembna vprašanja, ki si jih na neki točki življenja zastavljamo vsi, ne glede na to, ali smo verni oziroma duhovni ali ne. Kaj se zgodi, ko umremo? Ali bomo spet kdaj videli svoje drage? Ali obstaja posmrtno življenje? Ali obstajajo nebesa?Avtorica knjige želi bralce opremiti z zavedanjem, da sredi zmede, negotovosti in smrti obstajajo odgovori, upanje in življenje. Theresa bralcem svetuje, kako iskati znake duhovne komunikacije in kako lahko izkušnje bližine smrti navdihnejo in preobrazijo življenja. Pričevanja iz knjige so močan in tolažilen opomin, da na nas čaka več, kot lahko vidimo v tem trenutku.

Zato je zelo pomembno, da si vzamete čas in razmislite, kaj je tisto, kar si resnično želite in kaj vam je v življenju resnično pomembno. Naj vas ob tem spoznanju prežema strast.

Foto: emka.si Celo slovita avtorica Amélie Nothomb je v neki televizijski oddaji dejala, da je preprosto ni mogla izpustiti iz rok in jo je prebrala v nekaj urah. Na robu smrti. Marsikdo priča o tem, ki je imel hujšo nesrečo ali težjo operacijo in je bil na robu smrti, vendar je preživel, da je doživel izjemno izkustvo.

POVEZANE KNJIGE