Živali v divjini

Živali v divjini Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,16 MB
IME DATOTEKE
Živali v divjini.pdf
ISBN
9906964982431

OPIS

Prva knjiga o živalih, ob kateri boste uživali s svojim malčkom. Lepe fotografije bodo spodbujale njegovo domišljijo in bodo neizčrpen vir zabave in pogovorov.Pod vsako sliko je pravilno ime živali, tako da bo vaš otrok lahko obogatil svoj besedni zaklad.

Oče Jure se je lahko na lastne oči prepričal, da ... Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Dojenčki in malčki > Slikanice > Živali v divjini 2. del Živali v divjini 2.

Največji izbor uspešnic, novosti in nagrajenih knjig v Sloveniji. Izbirajte med slovenskimi in angleškimi knjigami. Večina živali, pa naj gre za domače živali ali živali, ki živijo v divjini, ne vidijo kot vidimo ljudje. Toda ena stvar je popolnoma jasna: otroci naravnost obožujejo divje živali in presenečenja.

POVEZANE KNJIGE