Samoumevni svet

Samoumevni svet - Miha Blažič - N'toko | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Blažič - N'toko
DIMENZIJA
8,55 MB
IME DATOTEKE
Samoumevni svet.pdf
ISBN
8834779454910

OPIS

Ob vsaki, še tako majhni nevšečosti, v tisku, na TV-ju, na spletu ali v živo, ne sme manjkati pripomba: »To je mogoče samo v Sloveniji!« Premalo odprtih okenc v banki? Samo v Sloveniji! Koncert se je začel 30 minut po napovedani uri? Samo v Sloveniji! Elektrika se je spet podražila? Samo v Sloveniji! Policaji so kreteni? Samo v Sloveniji! Korupcija? Samo v Sloveniji!Je posameznikov uspeh odvisen zgolj od velikosti njegovih ambicij in delovne vneme? Smo Slovenci zahojen narod, ki je že po naravi obsojen na vaške prakse in podrejanje velikim? So spletna družabna omrežja postala privilegirani teren družbenega aktivizma?Miha Blažič - N’toko v svojem knjižnem prvencu poskuša zrušiti naše vsakdanje samoumevnosti in milenijski generaciji izobražencev, prekercev in cinikov pomaga odpirati prostore izvirnega mišljenja in delovanja. Miha Blažič (roj. 1980 v Novem mestu), morda bolje znan pod svojim umetniškim imenom N’toko, je reper in pevec skupine Moveknowledgement. V obdobju množičnih ljudskih protestov v letih 2012– 2014 je našel tudi svoj publicistični glas in ga začel neusmiljeno uporabljati, sprva na svojem blogu in kasneje tudi kot kolumnist tednika Mladina. Samoumevni svet je njegov knjižni prvenec.

Ob vsaki, še tako majhni nevšečosti, v tisku, na TV-ju, na spletu al... Samoumevni svet Product Details Product # 2248674B Author(s) Blazic, Miha City Ljubljana Country Slovenia Language Slovenian ISBN 9789610140986 Date of Publication 2016 Publisher. Mladinska Knjiga .

Poglejte ženske tistega časa, če ni bila ravno Bernarda Marovt, mis Jugoslavije, je naokoli hodila naličena kot pevka Abbe. Povprečen moški je bil videti kot Dule Vaupotič.

POVEZANE KNJIGE