Samoumevni svet

Samoumevni svet - Miha Blažič - N'toko | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Blažič - N'toko
DIMENZIJA
6,24 MB
IME DATOTEKE
Samoumevni svet.pdf
ISBN
5241758835933

OPIS

Ob vsaki, še tako majhni nevšečosti, v tisku, na TV-ju, na spletu ali v živo, ne sme manjkati pripomba: »To je mogoče samo v Sloveniji!« Premalo odprtih okenc v banki? Samo v Sloveniji! Koncert se je začel 30 minut po napovedani uri? Samo v Sloveniji! Elektrika se je spet podražila? Samo v Sloveniji! Policaji so kreteni? Samo v Sloveniji! Korupcija? Samo v Sloveniji!Je posameznikov uspeh odvisen zgolj od velikosti njegovih ambicij in delovne vneme? Smo Slovenci zahojen narod, ki je že po naravi obsojen na vaške prakse in podrejanje velikim? So spletna družabna omrežja postala privilegirani teren družbenega aktivizma?Miha Blažič - N’toko v svojem knjižnem prvencu poskuša zrušiti naše vsakdanje samoumevnosti in milenijski generaciji izobražencev, prekercev in cinikov pomaga odpirati prostore izvirnega mišljenja in delovanja. Miha Blažič (roj. 1980 v Novem mestu), morda bolje znan pod svojim umetniškim imenom N’toko, je reper in pevec skupine Moveknowledgement. V obdobju množičnih ljudskih protestov v letih 2012– 2014 je našel tudi svoj publicistični glas in ga začel neusmiljeno uporabljati, sprva na svojem blogu in kasneje tudi kot kolumnist tednika Mladina. Samoumevni svet je njegov knjižni prvenec.

New Borka record is out and I dropped some verses on track #3. ((((º , º)))) Prijazno vabljeni na pogovor z Miho Blažičem - N'tokom, avtorjem knjige Samoumevni svet, v kateri so svoje mesto dobile foto-kolažne ilustracije Uroša Abrama razstavljene na aktualni razstavi Samoumevnosti.

Sama vsebina knjige je dopolnitev in združitev besedil iz Mladine in njegovega bloga, vendar je način odkrivanja le-teh zelo blizu principu njegove glasbe. Ne komplicira. Samoumevni svet book.

POVEZANE KNJIGE